Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona somrient amb maquillatge professional envoltada de brotxes de maquillatge i un logotip d'una cistella d'aliments.

Mercadona té la base de maquillatge viral a TikTok: pell lluminosa a bon preu

Aquest producte de maquillatge ja s'ha convertit en el favorit de les clientes per fer-lo servir durant tot l'estiu

Mercadona ha revolucionat el món del maquillatge i la cosmètica a través de la secció de perfumeria. En aquesta ocasió, ho ha fet amb una base de maquillatge que ha sorprès totes gràcies a la seva excel·lent relació qualitat-preu.

Aquesta base de maquillatge promet convertir-se en un imprescindible en el necesser de moltes persones. De fet, el producte, ja disponible a totes les botigues de la cadena, no ha trigat a fer-se viral a les xarxes socials.

Aquesta és la base de maquillatge viral de Mercadona

La base de què totes estan parlant té el nom de "Lluminós". Aquesta és la característica que l'ha fet tan especial. Tot i que està disponible a Mercadona des de fa dos anys, ara s'ha tornat a posicionar com a favorita de totes gràcies als seus avantatges.

Un tub de maquillatge lluminós de la marca Deliplus davant d'un cartell borrós de Mercadona.
La base Lluminós de Mercadona s'ha fet viral a les xarxes socials | Mercadona

Aquesta base ofereix una cobertura molt alta. Tot i això, destaca per l'acabat lluminós i resplendent que deixa a la cara. A més, també ho fa pel seu efecte una mica empolsat, ideal per a les pells madures.

Una de les principals característiques que distingeix Mercadona és la seva capacitat per oferir productes d'alta qualitat a preus molt competitius. Aquesta base de maquillatge no n'és una excepció. Amb un preu que ronda els 6 euros, es posiciona com una opció accessible per als que cerquen un maquillatge de qualitat sense gastar una fortuna.

Resultat lluminós en uns segons

La base de maquillatge Lluminós de Mercadona ha estat formulada per adaptar-se a tota mena de pells, des de les més seques fins a les més greixoses. La seva fórmula lleugera i de llarga durada assegura una cobertura uniforme sense obstruir els porus, cosa que la fa ideal per a l'ús diari. A més, conté ingredients hidratants que ajuden a mantenir la pell suau i flexible durant tot el dia.

És una opció ideal per aconseguir una pell preparada per a la resta dels productes cosmètics. Unifica el to, li dona un aspecte hidratat i vellutat i aconsegueix aquest acabat glow que totes busquen a l'estiu.

La base Lluminós de Mercadona està disponible en diversos tons

L'envàs conté 25 ml i es pot assolir en un total de quatre tons. El Núm. 01 beix clar, el Núm. 02 beix mitjà, el Núm. 03 beix daurat i el Núm. 04 beix fosc. Des dels tons més clars fins als més foscos, la cadena de supermercats ha pensat en totes les necessitats i preferències.

Un altre dels avantatges d'aquesta nova base de maquillatge és la fàcil aplicació. Gràcies a la textura fluida, s'estén de manera uniforme sobre la pell, permetent una aplicació ràpida i sense esforç. A més, es pot aplicar tant amb els dits com amb una brotxa o esponja, cosa que la fa molt versàtil.