Imatge de diversos carros amb el logo de Mercadona.

Mercadona té la beguda natural i sense greixos que sempre has buscat per només 0,85 €

La cadena de supermercats compta amb fins a dues opcions per a aquells que es vulguin cuidar

Després de les vacances d'estiu, que els més afortunats han pogut estirar fins ben entrat aquest setembre, toca tornar a la normalitat. Queden enrere els dies de desconnexió, almenys per a gran part de la població, però tornar a la rutina no sempre és fàcil, cosa que tenen molt clara a Mercadona.

En aquest sentit, la cadena de supermercats ha sorprès amb el producte ideal per aconseguir-ho. Es tracta d'unes begudes saboroses i plenes de beneficis, que podem portar sense cap problema a la feina. A més, són una opció a tenir en compte per a totes aquelles persones preocupades per cuidar la línia i salut, gràcies a les seves propietats probiòtiques.

Aquestes són les dues begudes de Mercadona per tornar a la rutina

Parlem, com ja molts s'hauran adonat, de les begudes de quefir de llet (kéfir). Es tracta d'un producte lacti que s'ha tornat tremendament popular els darrers anys gràcies als seus múltiples beneficis. A Mercadona trobem diverses opcions amb quefir, però hi ha dues begudes arrasant entre els clients.

En primer lloc tenim el Kéfir al Natural 0%, un producte desnatat i sense sucres afegits que agrada a qualsevol. Parlem d'un quefir en format líquid, molt fàcil i ràpid de consumir. Es pot prendre tal qual, encara que també hi ha qui prefereix fer-lo servir com a base per preparar refrescants batuts amb fruites i cereals.

Imatge del quefir de Mercadona
Els dos productes arrasen entre els clients de Mercadona | Mercadona

El segon producte de Mercadona és el Kéfir de Coco, la primera solució vegetal en format de beguda que ofereix la cadena de supermercats. Aquest producte està endolcit amb atzavara, i està pensat per als clients que portin una dieta vegana o vegetariana, ja que no conté ni llet ni derivats d'origen animal.

Això sí, també és una opció idònia per a tots aquells clients que siguin intolerants a la lactosa, o al·lèrgics a la proteïna de la llet. En definitiva, el producte és ideal per prendre sol o com a acompanyament per dinar o per al berenar.

Un producte elaborat per un proveïdor nacional

El millor de tot és que, per elaborar aquestes dues begudes, Mercadona confia en un proveïdor local. El Kéfir al Natural i el Kéfir de Coco s'elaboren a les instal·lacions del Proveedor Totaler Productes del Moianès. És una empresa situada a la localitat de Moià, a la província de Barcelona.

En ambdós casos, Mercadona recomana sacsejar les begudes abans de consumir-les. La temperatura de refrigeració a què es recomana conservar-les està entre els 0 i els 6 graus centígrads.

Les dues begudes es comercialitzen en un format molt fàcil de portar: ampolles de 250 grams cadascuna. El seu preu, a més, és apte per a qualsevol butxaca. En el cas del Kéfir de Coco, el seu preu és d'1,05 euros la unitat, mentre que el Kéfir al Natural té un preu 0,85 euros la unitat.

▶️ Vídeo del dia

Què és el quefir i per què és beneficiós?

El quefir, com ja hem dit, és un aliment que forma part de l'àmplia família dels lactis. El seu origen el trobem fa milers d'anys a la zona del Caucas, encara que també és ben conegut a Rússia i als països de l'Àsia Central. Compta amb propietats molt beneficioses per a la salut, especialment per combatre els problemes gastrointestinals.

Tradicionalment, el quefir s'elabora a partir d'uns grans conformats per bacteris i llevats. Aquests grans es poden afegir a qualsevol tipus de llet per aconseguir la beguda, lleugerament fermentada i que resulta apta fins i tot per a persones amb intolerància a la lactosa. Hi ha fins a tres tipus de quefir: de llet , d'aigua i de coco.