Mercadona

Mercadona confirma un gran canvi amb el producte més útil de la cuina a Catalunya

La cadena de supermercats s'ha adaptat novament a les necessitats dels seus 'caps'

Tothom sap que a Mercadona trobem qualsevol mena de productes. La cadena de supermercats destaca per la gran qualitat dels seus frescos, de la carn i dels congelats, però això no és tot. Si alguna cosa ha après al llarg de tots aquests anys l'empresa valenciana, és que és molt important tenir cura de la qualitat i el preu de tots els productes.

D'aquesta manera, Mercadona aconsegueix que els clients acudeixin a les seves botigues per fer tota la compra. En aquest sentit, un altre detall que destaca de la cadena de supermercats és que dedica molta importància a les recomanacions, queixes i desitjos dels consumidors. Precisament, una necessitat dels clients ha motivat la renovació d'un producte molt útil a la cuina.

Mercadona reforça la qualitat d'un producte molt útil

En concret, Mercadona ha anunciat que la qualitat de les borses zip de congelació s'ha reforçat. Aquesta novetat afecta tant les borses d'un litre com les de cinc litres. Es tracta d'un producte molt útil, ja que serveix per conservar i congelar una gran varietat d'aliments, a més de protegir i emmagatzemar qualsevol objecte.

La decisió de millorar un producte tan valorat pels clients de Mercadona, als quals la cadena anomena 'caps', s'ha basat en la seva necessitat. Les bosses zip de congelació són completament hermètiques i encara més resistents i resulten tremendament fàcils de tancar gràcies als seus sistemes de bandes encaixables.

El producte també compta amb un format més còmode i pràctic, que els clients agrairan molt. I el millor de tot és que Mercadona torna a donar importància a la cura del medi ambient, perquè aquestes bosses són totalment reciclables i reutilitzables.

Borses zip per a congelar amb aliments a l'interior
Mercadona ha millorat la qualitat de les borses zip de congelació. | Mercadona

Finalitza la campanya de compra de cítrics espanyols 2021-2022 a Mercadona

Aquest darrer 12 de setembre, Mercadona va donar per finalitzada la campanya de compra de cítrics espanyols 2021-2022 amb xifres realment positives. En total, la cadena de supermercats ha informat de la compra de més de 209.000 tones de fruites.

Pel que fa a les taronges i les mandarines, han estat més de 192.000 tones les que Mercadona ha comprat a productors nacionals. L'origen és molt divers, ja que l'empresa valenciana ha adquirit cítrics a 26 proveïdors de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Múrcia, Catalunya i les Illes Canàries.

La cerca de la qualitat constant

L'any 1993, Mercadona va posar en marxa una estratègia que continua tan sòlida com ara: l'estratègia Sempre Preus Baixos (SPB). Tot això ho van decidir després d'observar a la cadena de supermercats que els productes que es venien millor eren aquells que tenien la màxima qualitat, al millor preu, en aquest ordre. A més, els clients reforçaven la seva confiança pels productes que no en canviaven constantment el seu preu.

Al llarg de tots aquests anys, en què l'empresa valenciana s'ha consolidat com a supermercat favorit dels espanyols, Mercadona no ha deixat d'apostar per la qualitat. Es tracta d'un dels reptes principals a què s'enfronten diàriament a tots els departaments de la cadena. El seu impuls, a més, representa una clara oportunitat per continuar oferint als clients productes únics al mercat.

Mercadona fomenta el consum conscient i crític, guiat tant per criteris socials com mediambientals amb un objectiu ben definit: garantir el consum de productes de màxima qualitat i amb el menor impacte possible. Amb aquesta estratègia, l'empresa valenciana aconsegueix millorar la qualitat de vida de les persones de tot el planeta i de les generacions futures.

▶️ El vídeo de la setmana