Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
sèrum mercadona davant del supermercat

Mercadona arrasa amb el 'clon' del sèrum de Sesderma que rejoveneix la cara

Aquest ofereix una hidratació profunda adequada per a tot tipus de pells, fins i tot les més sensibles, per menys de 10 euros

La meva sorpresa va ser tan gran com la de moltes en descobrir que Mercadona ha creat una versió accessible i popular del cobejat sèrum de Sesderma. Va ser Maria Alejandra, una influent en l'àmbit de la bellesa, qui va compartir la notícia al seu perfil d'Instagram, @tipsmariale.

L'Àcid Hialurònic amb ceramides de Mercadona s'ha convertit en un tema candent al món de la bellesa, i per bones raons. A un preu sorprenent de 6 euros aquest sèrum ha captat l'atenció de molts. Especialment per la seva sorprenent similitud amb el reconegut sèrum Hidraderm de Sesderma, que ostenta un preu significativament més alt.

Adequat per a tot tipus de pells

L'envàs de vidre amb dosificador de goter de Mercadona facilita l'aplicació, que es recomana utilitzar dues vegades al dia abans de la crema hidratant, acompanyat d'un suau massatge.

La seva textura líquida i color blanquinós permeten una ràpida absorció per part de la pell, oferint una experiència suau i plaent. A més, ve amb un agradable perfum floral que completa l'experiència de cura facial.

sèrum àcid hialurònic de mercadona
Aconsegueix el teu per tan sols 6 euros | Mercadona

La reacció als comentaris ha estat diversa

El sèrum de Deliplus que Mercadona ofereix és elaborat per Dermopartners SL, un laboratori poc conegut pel seu nom. El més curiós? Revela ser ni més ni menys que una filial de Sesderma, la mateixa marca responsable del costós sèrum. Aquest descobriment afegeix un gir intrigant a la història, ja que revela la connexió directa entre tots dos.

A la publicació de María Alejandra, algunes expressen escepticisme, afirmant que 'la cosmètica de Mercadona no té qualitat'. Tot i això, d'altres es mostren més entusiastes, compartint experiències positives i recomanant el producte.

Una usuària ha comentat que "sí que és molt hidratant, però m'he d'acostumar a la textura, que és molt més aviat que l'anterior que tenia". Mentrestant, n'hi ha que han trobat en aquest nou producte d'un aliat perfecte, destacant que els deixa la pell "molt suau".

Tot i que les opinions poden variar, la veritat és que aquest nou producte ha aconseguit captar l'atenció de moltes consumidores àvides de cura facial assequible i efectiva. La competència al mercat de la cosmètica està més emocionant que mai, i sembla que Mercadona està liderant la carrera cap a la bellesa accessible per a tots!

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.