Establiment de Mercadona des de l'exterior

Mercadona compra més de 1.000 tones d'un popular aliment d'origen espanyol

Les castanyes de Mercadona provenen de diferents zones del país

Mercadona ha augmentat les compres de castanya d'origen espanyol fins a arribar a superar les 1.000 tones. És ben sabut que a la tardor, un dels aliments més típics i anhelats és la castanya, que té la seva qualitat òptima entre els mesos d'octubre i desembre. Per això, ara mateix, estem en el moment ideal per consumir-les.

I és que les castanyes tenen una gran quantitat de beneficis i, a més, estan delicioses. Doncs bé, sembla que Mercadona ha apostat fort per aquest fruit i n'ha augmentat les compres.

Mercadona compra més de 1.000 tones de castanyes

El supermercat ha explicat, mitjançant una nota de premsa, que la seva aposta pels productes frescos i de proximitat ha provocat aquesta massiva compra. Així, ha augmentat un 12% les vendes en castanyes d'origen nacional.

Mercadona ven les castanyes en malles de mig quilo i un quilo. Els proveïdors són 'Miguel Arean e Hijos' (Chantada, Lugo), 'Campos i Tierra del Jerte' (Malpartida de Plasència, Càceres) i 'Agrupación de Cooperativas del Valle del Jerte' (Valdastillas, Càceres).

Segons indica el supermercat, són procedents d'Orense, Lugo, Pontevedra, Lleó, Càceres i Zamora. A més, indica que dona suport la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, anomenat Fruites i Verdures de temporada. Alhora, també destaca que, des de fa anys, està adherit al Codi de Bones Pràctiques Mercantils a la Contractació Alimentària.

La forma més típica de consumir les castanyes és rostint-les al forn, la paella o el microones. Pots consumir-les com a postres o fins i tot com a berenar. Segur que, si rosteixes una bona tanda de castanyes, entres en calor en un tres i no res.

Mercadona ven altres productes típics

A més de les castanyes, Mercadona té més aliments típics d'aquests mesos com és el moniato, també conegut com a batata. Aquest tubercle també compta amb una gran quantitat de beneficis i nutrients, i es pot cuinar de nombroses maneres, però una de les més típiques és rostint-lo al forn.

Aquest article el trobaràs a la secció de fruita i verdura. A més a més, si no vols quedar-te sense tastar-lo aquesta tardor, però et fa mandra cuinar, el supermercat compta amb la batata per a microones 'Hacendado'. És a dir, una bossa que conté diversos petits moniatos i que només s'ha de ficar al microones de 7 a 8 minuts.

Després, només has d'obrir la bossa, treure'ls amb compte i condimentar-los al teu gust. Per tant, ja no tindràs cap excusa! El preu d'aquesta bossa és d'1,80 €. A què esperes per provar aquest tubercle?

D'altra banda, la magrana és un altre aliment que sempre es consumeix durant els mesos de tardor. Es tracta d'una de les fruites amb més poder antioxidant que existeixen, i menjar-te-la pot aportar una gran quantitat de beneficis.

Està deliciosa, és refrescant i, a més, baixa en calories. Hi ha dues formes principals de menjar aquesta fruita sola. Pots menjar-te les llavors que té a dins amb una cullera, o també pots tallar-la a rodanxes i anar mossegant-la.

Alhora, aquesta fruita et permet moltes combinacions molt saboroses i perfectes per esmorzar, berenar i dinar. Aquest producte el pots trobar a la secció de fruita i verdura de Mercadona.

Però, si ja estàs pensant per Nadal, no et preocupis, perquè el supermercat valencià també està començant a incloure productes típics per a aquesta data, ja que pots trobar torrons, polvorons i altres dolços populars nadalencs.

Així tot, és evident que Mercadona sap adaptar-se a les necessitats dels consumidors segons l'època de l'any, cosa que es veu reflectida al seu catàleg, que canvia constantment. I tu, ja has provat les castanyes d'origen nacional?