Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Botiga d'apple de fons amb el logotip de mercadona marcat en un cercle vermell

Mercadona 'copia' un producte d'Apple de 25 € i el ven per menys d'1 €

Mercadona és experta a clonar productes de marques prestigioses a preus increïbles

Costa pensar en un producte Apple que només costi 1 €. Tot i això, si es tracta d'una còpia i ho ven Mercadona, tot és possible.

La marca cal pagar-la

Apple, la poma de Steve Jobs, és un fruit prohibit per a moltes butxaques. El seu preu elevat fa que els productes de la marca resultin inaccessibles per a la majoria dels usuaris. Ara bé, Mercadona podria canviar això.

Ordinadors, tauletes, mòbils i els seus complements. La majoria de la gent que té un dispositiu Apple és perquè van estar estalviant durant molt, molt de temps. Si els ordinadors, tauletes i mòbils arriben a preus que ens tallen la respiració a més d'un, els accessoris tampoc es queden enrere, ja que no són gens barats. Fins i tot si es tracta d'una simple baieta. I és clar, davant de preus com aquests, n'hi ha qui ha de buscar alternatives.

Mercadona és una bona opció quan es tracta de trobar productes d'alta qualitat que imiten altres marques. I ho fan fregant la perfecció.

Productes clonats per Mercadona que mereixen molt la pena

Tenim molts exemples de productes que tenen el segell Deliplus o Hacendado, però que poc han d'envejar altres d'alta gamma. Portar a casa el de marca original seria absolutament il·lusori per a nosaltres, tenint en compte els seus preus. Ens conformem amb el d'imitació i ja som feliços!

Un d'ells és el perfum «Elección», que segons diuen imita el cèlebre «Chanel Coco Mademoisselle». El preu del primer és d'uns 9 €, mentre que el Chanel costa 130 €. Ens estalviem alguna cosa?

En perfumeria els clons es multipliquen si parlem de Mercadona, però no és l'única secció on destaquen les còpies. També en maquillatge, productes per a la higiene i, fins i tot, en alimentació. Mercadona triomfa amb els seus grans productes a preus petits. Sobretot, si els comparem amb altres productes idèntics, però el nom de marca dels quals s'escriu en lletres d'or.

En què s'assemblen Apple i Mercadona?

En els preus, per descomptat, no s'assemblen. En la qualitat, però, força, per més estrany que sembli, atesa la gran diferència entre el que costa el producte d'Apple i el de Mercadona. Són idèntics, excepte al seu embolcall i al nom de la marca que els promociona. I en el preu, és clar.

No et ratllis! Mercadona no ven tecnologia, almenys de moment; però sí que té un article ideal per a aquells que tenen ordinadors, tauletes o telèfons mòbils que volen cuidar com una relíquia.

El drap de neteja de luxe d'Apple: 25 € la broma

preu a la web d'un drap de neteja d'apple i un noi estranyat
El preu desorbitat d'un simple drap de neteja d'Apple | Getty Images, Apple

Per netejar la pantalla d'ordinadors, tauletes i telèfons mòbils és important utilitzar una baieta especial que no ratlli la superfície.

D'una banda, la baieta oficial d'Apple costa 25 €. De l'altra, la baieta de Mercadona, que compleix exactament la mateixa funció, costa menys d'1 €. Com són possibles un preu i un altre? Nosaltres també ens ho preguntem. Una diferència tan abismal és, si més no, cridanera.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

El preu desorbitat del drap de neteja d'Apple: Mercadona el té per 1 €

Una baieta de microfibra que Mercadona ven per menys de 1 € i Apple, per 25 €. Diferències hi ha d'haver, de segur. Això és el que ens diu la nostra ment. No obstant això, totes dues compleixen la seva comesa amb total eficàcia. Així que convé plantejar-s'ho seriosament per fer una compra eficient i econòmica.

La baieta de Mercadona també deixa la pantalla impol·luta i sense fer malbé la superfície, justament el que necessitem, així que no podem demanar més. I si és per aquest preu, millor que millor.

Si vols estalviar diners sense renunciar a un bon producte, aquesta baieta val la pena. La còpia de Mercadona de la baieta d'Apple només costa menys d'1 €. Tu decideixes.