Emília Català, gerent de l’Associació Cíviva La Nau, i un voluntari de l'Associació Cívica La Nau durant l'entrega de biberons i tetines per a nadons realitzada el 4 de novembre

La nova donació de Mercadona a Catalunya que arribarà a moltes famílies necessitades

De del passat gener, la companyia també ha lliurat més de 2.000 tones d’aliments i productes de primera necessitat a diverses entitats socials

La companyia valenciana de supermercats Mercadona ha entregat aquest dimecres més de 7.000 biberons i tetines per a  nadons a l’Associació Cívica La Nau, banc de productes no alimentaris ubicat a Cornellà  de Llobregat (Baix Llobregat). 

La nova donació, feta avui, forma part de les que la companyia està duent a terme, atesa  la situació excepcional ocasionada per la COVID-19, a diverses entitats socials i  organitzacions benèfiques de Catalunya com ara els quatre bancs dels aliments de  les capitals catalanes -Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida-, la Creu Roja o l’Associació Cívica La Nau, entre d’altres.  

Mercadona dóna més de 2.000 tones de productes de primera necessitat

En total, durant els deu primers mesos de l’any, Mercadona ha lliurat més de 2.000 tones  (concretament 2.067.000 quilos) de productes de primera necessitat a les entitats  esmentades. Pel que fa als aliments, les donacions engloben tant productes secs com  frescos, com ara llet, llegums, pasta, carn i peix fresc envasat, fruita i verdura, iogurts i  postres làcties, pa de motlle, cereals, i sucs i batuts refrigerats, entre d’altres. Pel que fa a  articles d’higiene personal i parament infantil, ens destaquen xampús i desodorants així  com xumets, mossegadors, biberons i tetines.  

En aquest sentit, Emília Català, gerent de l’Associació Cívica La Nau, banc de productes  no alimentaris, ha afirmat que «aquesta nova donació se suma a la realitzada el passat  mes de juny quan Mercadona ja ens va lliurar prop de 16.000 articles d’higiene  personal». «Som molt conscients de l’esforç que comporta a les empreses aquest  tipus de col·laboració, per això volem agrair la tasca que estan duent a terme i que  n’és un exemple de la responsabilitat social de la companyia», ha continuat la gerent de La Nau.

«El nostre objectiu principal és la lluita contra la pobresa»

«La nostra entitat -ha  afegit- es va crear amb el propòsit de servir de pont entre les empreses socialment  responsables i les entitats i organitzacions que atenen als col·lectius més vulnerables del nostre entorn», assegura Emília Català. Aquest any està sent especialment dur, ja que amb l’arribada de la Covid milers d’espanyols han perdut els seus ingressos sense previ avís. «El nostre objectiu principal és la lluita contra la  pobresa de les persones que viuen a prop nostre i ajudar-les perquè puguin dur una vida més digna».  

Per la seva banda, Santi Mont, director de Relacions Externes de MercadonaBarcelona Nord, ha agraït «la tasca que estan duent a terme les entitats socials com  ara l’Associació Cívica La Nau”». A més, ha assenyalat que «Mercadona respon així a la crida  feta per les entitats i reforça les donacions amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar, en la  mesura del possible, les demandes dels col·lectius més desfavorits. Això  representa per a la companyia un esforç i, a la vegada, la satisfacció de dur a terme  els nostres objectius de solidaritat i responsabilitat social», ha manifestat.