Logotip de Mercadona a la porta d'un dels seus establiments

La nova edició limitada de Mercadona que arrasarà aquesta tardor

Mercadona ja està triomfant a les xarxes amb els productes de la línia 'Elixir d'Automne'

Mercadona ha llançat una nova edició limitada que promet ser tot un èxit, tant a les xarxes socials com a les vendes. De nou, la companyia valenciana torna a sorprendre'ns amb aquests productes, perfectes per cuidar la nostra pell. Afanya't i no et perdis aquestes noves joies de Mercadona!

Mercadona i la nova línia per a la cura corporal

Aquesta col·lecció de Mercadona està inspirada en les aromes que ens ofereix la tardor, i compta amb ingredients naturals. Si t'encanten els rituals de bellesa, t'has de fer amb aquesta col·lecció immediatament, ja que gaudiràs molt amb ella.

Aquesta nova col·lecció compta amb una fragància molt singular i agradable. I és que l'edició limitada destaca per ser sofisticada i versàtil, podent utilitzar-la en diferents ocasions del dia.

'Elixir d'Automne', segons indica el supermercat, és un perfum fruiter, enfustat i mesc. Té una sortida lluminosa i molt sucosa, a més que juga amb una combinació de notes bergamota i fruits vermells. Alhora té un cor floral i un fons cremós i enfustat.

Els productes de la nova col·lecció de Mercadona

A continuació, et mostrem quins són els articles que formen part d'aquesta col·lecció, ja que segur que més d'un t'encantarà. Així que, pren nota i corre a buscar el que més t'agradi, perquè segur que volen en qüestió de dies.

Imatge d´un bodegó de la Línia Elixir de Mercadona
Aquests productes formen part de la col·lecció de Mercadona | Mercadona

Un dels productes que formen part d'aquesta col·lecció és la crema de mans. És apta per a tota mena de pells, es pot fer servir de forma continuada, aplicant una petita quantitat i fent massatges. A més, la col·lecció també compta amb un sabó de mans líquid, i amb una aroma molt especial.

Per la seva banda, aquesta línia de Mercadona inclou una colònia amb una olor molt agradable i apta per a tot tipus de pells. Per fer-la servir, només l'has d'aplicar sobre la pell, encara que el supermercat indica que heu d'esperar uns 15 minuts per captar l'olor definitiva.

Un altre producte que segur causa sensació és l'exfoliant corporal de sucre. Per fer-lo servir, només l'has d'aplicar mitjançant un massatge amb moviments circulars i, després, aclarir amb aigua tèbia. Aquest procediment es pot repetir fins a tres vegades a la setmana, i és apte per a tota mena de pells.

El gel de bany és un altre dels productes que també causaran sensació a Mercadona. Només has d'aplicar-ho a la dutxa o al bany, i esbandir amb aigua. És apte per a qualsevol tipus de pell, i es pot fer servir diàriament.

D'altra banda, aquesta col·lecció també compta amb una mantega corporal, que és perfecta per hidratar i suavitzar la pell. Per fer-la servir, només has d'estendre-la per tota la pell i fer massatges fins que s'absorbeixi. És apta per a tot tipus de pells, i es pot aplicar diàriament.

Un altre gran producte són les sals de bany relaxants així que, si necessites una mica de relax, les has de provar. Per fer-les servir, només has d'omplir la banyera, obrir el sobre i buidar tot el contingut. Després, pren un bany durant una mitja hora.

Són aptes per a la pell normal, i es poden fer servir cada vegada que et vingui de gust. Així mateix, es poden barrejar amb altres productes de bany, i també pots utilitzar-les en una palangana, per relaxar la zona dels peus.

L'oli corporal perfumat és l'últim producte que forma part d'aquesta col·lecció d'edició limitada de Mercadona. Per fer-lo servir, tan sols l'has d'estendre sobre la pell neta i seca, i fer un massatge fins que s'absorbeixi. És apte per a tot tipus de pells, i també pot aplicar-se cada dia.

Crea el teu moment perfecte

Aquests articles són ideals per fer-los servir en qualsevol moment del dia. No obstant això, amb ells podràs crear moments molt especials, depenent del que necessitis en cada moment.

Per exemple, pots crear una rutina matinal per tenir una deliciosa olor durant tot el dia. Per a això, pots dutxar-te amb el gel elixir, hidratar la pell amb oli corporal i, després, hidratar les nostres mans amb les cremes de mans.

D'altra banda, també et pots fer el teu propi spa casolà amb la sal de bany, el gel de bany, l'exfoliant corporal, la mantega corporal i la colònia.

Fotografies de diferents productes de la col·lecció Elixir d'Automne de Mercadona
Amb aquests productes, podeu crear diferents rutines diàries | Mercadona

Per fer-ho, prepara la banyera amb sal de bany i crea escuma amb el gel. Mentre et banyes, exfolia el teu cos amb l'exfoliant corporal de sucre. Una vegada estiguis fora de la dutxa, amb la pell seca, aplica mantega corporal i fes un massatge.

Per acabar, perfuma't amb la colònia de la mateixa edició i tindràs una olor irresistible! Però, si tens poc temps i vols que la fragància t'acompanyi durant tot el dia, has de fer servir el gel de bany, aplicar la crema de mans i, després, la colònia. Així, en pocs minuts, aconseguiràs una sensació de benestar molt agradable.

El proveïdor que s'encarrega d'elaborar les sals de bany és Jesús Gómez, a les instal·lacions de Rafelbunyol, a València. Per la seva banda, 'RNB' s'encarrega de la resta de productes a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona, a València.


Segons indica Mercadona, aquesta col·lecció destaca perquè aposta per la sostenibilitat mediambiental, ja que els seus envasos estan elaborats amb plàstic 100% reciclat.