Imatge d'un logo de Mercadona

El nou producte de Mercadona que està sent tot un èxit: per només 4,5 euros

Una mascareta facial efervescent que està obtenint les millors crítiques en xarxes socials

La cura facial és, o hauria de ser gairebé obligatori si volem tenir un cutis sa. Per això, les marques de cosmètica desenvolupen cada vegada més productes per a aquesta comesa. Aquest cop, Mercadona, a través de la seva marca blanca 'Deliplus' és qui ens presenta un cosmètic revolucionari per només 4,5 euros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mascareta facial 'Bubble Mask & Scrub Facial Clean'

Aquesta mascareta facial de la marca 'Deliplus' és exfoliant i efervescent i apta per a tota mena de pells, la tens en tub de 50 ml per 4,5 euros. L'envàs porta dosificador per a la seva fàcil administració sobre la cara.

La particularitat d'aquesta mascareta és que genera unes petites bombolles que netegen i suavitzen la pell. Per tant, es tracta d'una mascareta netejadora i exfoliant facial que ajuda a retirar restes de greix, brutícia, cèl·lules mortes i impureses de la superfície de la pell.

A més, les seves microbombolles oxigenants produeixen un lleuger pessigolleig, assegurant la neteja profunda i millora de l'aspecte de la pell en general, deixant-la més llisa, homogènia, suau i amb més lluminositat que qualsevol altra mascareta de mercat.

Per obtenir tots els beneficis de la mascareta 'Bubble Mask', l'has d'aplicar sobre la pell neta i seca, amb un massatge circular que eviti el contorn dels ulls. Després, la deixes actuar fins que desaparegui l'escuma, per a procedir a retirar-la amb abundant aigua tèbia. És convenient realitzar un suau massatge durant el procés i acabar amb aigua freda.

El que diuen les xarxes sobre aquest cosmètic de Mercadona

La 'Bubble Mask' de Mercadona està triomfant a les xarxes, i és que cada vegada més persones parlen dels beneficis d'aquest cosmètic. Per exemple, al canal @mitocadordealgodon, després d'usar aquest cosmètic s'afirma el següent: «Quina meravella per a la pell, ha sigut provar-la i quedar-me enganxada a ella, havia provat similars així que les expectatives eres 'altes' i les ha complert amb nota».

I continua dient: «M'encanta la sensació de tenir-la en la pell i sentir-la actuar, aquestes bombolletes, i quan la retires i notes la pell llista, hidratada, suau i molt neta. Quina meravella».

I no és per menys, perquè entre els seus principis actius conté un complex portador d'oxigen, què destaca per la seva elevada capacitat de transportar i intercanviar oxigen amb la pell, donant-li vida i millorant el seu aspecte final. A més, la perlita mineral que conté, és un cristall volcànic hidratat que actua com a exfoliant facial suau, ajudant a retirar les partícules, restes de brutícia i cèl·lules mortes.

Més referències positives de la 'Bubble Mask & Scrub Facial Clean'

Una altra de les referències més positives de la mascareta de Mercadona, la fa Julia Pintavalos, @pintavalos, que realitza tutorials de maquillatge i comparteix consells sobre diferents productes que compra, prova i analitza a les seves xarxes socials.

Concretament, en el seu canal de YouTube, Julia prova i comenta davant els seus gairebé 30.000 subscriptors l'efecte positiu de la mascareta 'Bubble Mask' sobre la seva cara, i comparteix les seves impressions. El podeu veure al minut 06:29 del següent vídeo.

Com passa amb els productes d'alimentació o neteja, un dels punts forts de 'Deliplus' és la seva excel·lent relació qualitat-preu. I un bon exemple d'això és una màscara efervescent que forma part de les novetats recents de la marca blanca de la cadena valenciana.

La 'Bubble Mask' s'ha guanyat un lloc en les rutines 'beauty' de moltes persones, i no és només perquè estigui de moda, o perquè les 'YouTubers' més influents de bellesa li hagin dedicat més d'un tutorial, sinó perquè realment aquesta rutina va molt més enllà, oxigenant la pell i deixant-la neta i llisa.