Imatge d'un logo de Mercadona

Arriba a Mercadona la cervesa que revolucionarà tots els teus aperitius i menjars

Descobreix la cervesa sense alcohol, però amb tot el sabor, que Mercadona t'ofereix per acompanyar els teus millors moments

La cervesa és una de les begudes que més es consumeixen, però no només a Espanya, sinó a tot el món. I és que, per tradició i per la seva frescor i sabor, la trien milions de persones per acompanyar els seus aperitius i reunions socials. A més, n'hi ha de molts tipus, incloent-hi les 'gourmets' per a paladars exquisits.

El millor de tot, és que no té per què contenir alcohol, com és el cas de la cervesa que arriba a Mercadona per revolucionar els teus moments més relaxats. Es tracta de la 'Falke Tostada', una cervesa 0,0%, ideal per refrescar aquesta primavera.

Arriba a Mercadona la cervesa que revolucionarà tots els teus aperitius i menjars
Cervesa 'Falke Tostada 0,0%' de Mercadona | Mercadona

Mercadona incorpora la 'Falke Tostada 0,0%' a la seva oferta de cerveses

La cervesa torrada ha anat prenent impuls en els últims anys davant de la cervesa rossa que, fins al moment, és la més comercialitzada, ja que la diferència entre ambdues no és només el color, sinó també el sabor. Així, per exemple, la cervesa rossa per la seva elaboració s'utilitzen malts pàl·lids que aportaran a la cervesa sabors a molla de pa.

Les cerveses torrades, però, s'elaboren amb malts torrats que atorguen sabors que van des d'escorça de pa, la galeta, el caramel, la xocolata o fins i tot el cafè. No és estrany, per tant, que els clients de Mercadona hagin demanat a la companyia que inclogui una cervesa torrada 0,0% en la seva oferta de cerveses per acompanyar menjars i aperitiu. D'aquesta manera, la resposta de la cadena de supermercats ha estat la 'Falke Tostada 0,0%', una cervesa sense alcohol elaborada amb malta i llúpol a 0,40 cèntims la unitat.

Qui fabrica la 'Falke Tostada'?

La companyia cervesera encarregada d'aquesta saborosa cervesa de Mercadona és la ja coneguda 'Heineken', proveïdor 'totaler' a qui se li ha encarregat l'elaboració de la 'Falke Tostada0,0%'. I és que, després de 20 anys diferenciant entre interproveïdors i proveïdors especialitzats, la companyia ha unificat a tots aquests socis sota una mateixa denominació: 'totalers'.

Així que, la prestigiosa empresa 'Heineken International', la cervesera neerlandesa des de 1864 amb seu a Amsterdam, s'encarregarà des de la seva fàbrica de Sevilla d'elaborar aquesta deliciosa 'Tostada 0,0%'. Així, Mercadona amplia encara més la seva oferta de cerveses, que supera ja les 40 opcions.

L'extensa varietat de cerveses de Mercadona

Les moltes possibilitats que ofereix la cadena de supermercats valenciana, inclouen principalment les marques blanques 'Steinburg' i '1897', que copen gran part dels prestatges amb un total de 16 varietats diferents.

Arriba a Mercadona la cervesa que revolucionarà tots els teus aperitius i menjars
Varietats de cerveses de Mercadona | Mercadona

D'entre aquestes varietats estan les següents: torrada, sense gluten, amb llimona, artesana, IPA, doble malta, belga, de blat, negra o sense alcohol. Així doncs, aquestes són les principals varietats de cervesa que la cadena ofereix, ja que els fabricants de totes aquestes cerveses són tan variats com els seus sabors.

Per elaborar les diferents varietats de 'Steinburg', per exemple, la companyia compta amb els següents proveïdors: la companyia belga 'Brewery Martens', l'holandesa 'H-West BV' i les valencianes 'Font Salem' (filial del grup 'Damm') i 'Birra Castelló'. En canvi, per elaborar la marca blanca '1897', treballa amb: la companyia francesa 'BL Alsance', la marroquina 'SBM - Casablanca' (filial del grup francès 'Castel'), la saragossana 'Bebinter' (del grup 'Agora'), i l'alemanya 'Hofbräuhaus Wolters GmbH'.

No és d'estranyar que recorri a tants proveïdors diferents per assegurar-se un estoc que cobreixi la creixent demanda de cervesa, on el consum en 2020 i arran de la pandèmia, es va arribar a disparar un 78% més del que és habitual. Pel que, per a Mercadona és fonamental oferir diferents varietats als seus clients, i si a més pot innovar en cerveses 0,0% tan millor.