YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El nou producte de Mercadona tan buscat en quarantena que vola de les estanteries

La cadena de supermercats en ven 50.000 unitats al dia

Alcohol perfumat en esprai al lineal de Mercadona
La cadena de supermercats en ven 50.000 unitats al dia | Catalunya Diari

Un nou producte de Mercadona està arrasant entre els consumidors. La cadena de supermercats ha tret al mercat un dels productes més buscats durant la quarantena, un alcohol perfumat en esprai, del qual ha passat a vendre ni més ni menys que 50.000 unitats al dia.

L’esprai, anomenat 70 % Alcohol Perfumat, sorgeix de la coinnovació entre el que la cadena anomena 'El Cap', referint-se a la clientela, i el proveïdor Francisco Aragón, després de fer més de 20 sessions amb 30 clients per a desenvolupar un producte que s'ajustés a les seves necessitats.

Mercadona ha aconseguit finalment un producte que resulta una solució pràctica i àgil per a netejar en profunditat i fer front a aquesta situació difícil que s'està vivint per culpa del coronavirus.

La característica principal d'aquest aerosol, disponible a tots els supermercats des de principis d'aquest mes de maig, és que neteja pràcticament qualsevol superfície sense necessitat d’esbandir-lo i, a més, deixant una olor agradable que està triomfant entre els consumidors.

Els clients de Mercadona hi han dit la seva

«L'èxit de vendes que està tenint és gràcies a la seva experiència d'ús, a l’alt poder netejador i a l’aplicació senzilla. Poder desenvolupar-lo al centre de coinnovació de Mercadona ens ha permès innovar des del client i amb el client. Hem fet un producte excel·lent a partir de la innovació conjunta», explica Francisco Sánchez, director de Relacions Institucionals de Francisco Aragón.

I és que aquesta vegada el producte sorgeix a partir de la suma d'aportacions dels clients de Mercadona i, per tant, creat específicament per cobrir les seves necessitats. El proveïdor, Francisco Aragón, responsable de fabricar aquest producte a Molina de Segura (Regió de Múrcia), s’ha reinventat atesa la situació excepcional i ha adaptat la seva especialitat en aerosols a aquesta nova necessitat d'alcohol perfumat en esprai.


Comentaris

envia el comentari