Mercadona ja té el producte més demandat en totes les seves botigues

Ha arrasat en diferents zones de país

Façana exterior d'un establiment de Mercadona
La crema 100% cacauet es pot trobar en qualsevol establiment de la cadena valenciana  | Mercadona

Cada vegada són més els que se sumen al moviment 'real food', que es tradueix a 'menjar de veritat' i que consisteix a portar un estil de vida saludable prescindint dels aliments ultraprocessats. Aquest moviment, impulsat pel dietista i nutricionista Carlos Rios, s'ha fet molt popular durant els últims mesos.

Doncs bé, per als amants del 'real food', cal explicar que Mercadona ha posat a la venda la seva crema 100% cacauet en totes les botigues d'Espanya. I és que aquest producte es venia en alguna de les botigues situades a la Comunitat Valenciana, Balears, i a les províncies de Conca i Terol.

Disponible en tots els Mercadona del país

El motiu pel qual es venia només en aquestes zones era perquè la companyia valenciana volia veure quina era l'acollida del producte, i es va trobar que la crema 100% de cacauet va causar furor entre la població. Per això, des del passat mes de març, es pot trobar a totes les botigues de país, encara que no tothom és conscient.

I és que aquesta incorporació es va produir justament quan van començar els casos de coronavirus a Espanya i, dies després, es va decretar l'estat d'alarma, on els supermercats van haver de fer front a la gran demanda de productes de primera necessitat.

Pel que, com és lògic, la notícia que el producte es pot trobar en tots els supermercats, es va veure tapada per la crisi sanitària que va sacsejar el país. Ara, a poc a poc, les coses estan tornant a la 'nova' normalitat i, amb això, el producte tornarà a ser dels més demandats per la població.

Per què té tant d'èxit?

I és que el mateix Carlos Ríos el va recomanar a través del seu Instagram i va admetre que, tot i que no cal abusar-ne, «substitueix tota crema de 'fruita seca' que porti en la seva llista d'ingredients: sucre i olis vegetals refinats (com l'oli de palma, soja o gira-sol). Millor una crema que tingui el 100% dels seus ingredients».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Carlos Rios (@carlosriosq) el

El nutricionista, a més, va recomanar consumir només un cop per setmana. Aquesta publicació, que acumula més de 33.000 'likes', segueix rebent comentaris fins i tot mesos després. I és que és un producte que té múltiples usos: és perfecte per combinar amb fruita, per consumir-lo en esmorzars i berenars o fins i tot per preparar plats de carn. I tu, has provat ja aquest producte?


Comentaris

envia el comentari