Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imagen de un carrito de Mercadona

Mercadona té el menú diari que els entrenadors recomanen per perdre pes

Si busques perdre pes i t'encanta comprar a la cadena de supermercats Mercadona, aquest menú diari serà ideal

A nivell global, sabem que l'obesitat ha esdevingut un problema de salut creixent. De fet, afecta més de 650 milions de persones a tot el món. I l'alimentació pot ser útil per aprimar-se, com aquest menú diari que podeu trobar a Mercadona.

Encara més, la prevalença de l'obesitat s'ha duplicat des de la dècada dels anys 80, i es converteix en un factor de risc important per a malalties cròniques com la diabetis tipus 2, malalties cardiovasculars, certs tipus de càncer i malalties respiratòries.

Per països, als Estats Units, s'estima que més del 40% de la població adulta és obesa. I, encara pitjor, l'obesitat infantil està en augment a tot el món, afectant més de 41 milions de nens menors de 5 anys.

Per aquest motiu, és convenient abordar l'obesitat mitjançant un enfocament integral que inclogui una dieta saludable, una activitat física regular i un estil de vida actiu. I lalimentació pot ser molt útil.

Ara, a la popular cadena de supermercats Mercadona podem trobar un menú diari que destaca perquè ha estat elaborat per un preparador físic amb productes simples que hi pots comprar.

 

Imatge d'un logotip de WhatsApp petitNOVETAT WHATSAPP : Rep GRATIS les novetats de Mercadona ! Fes clic aquí per entrar a la nostra comunitat de WhatsApp

 

Nutricionista escrivint en una llibreta
És un menú desenvolupat amb productes de Mercadona | Getty Images

En què consisteix el menú diari per aprimar-te amb productes que pots comprar a Mercadona?

La curiosa i cridanera idea l'ha tingut David García, un preparador físic especialitzat en fitness, que publica de forma regular, al perfil oficial d'Instagram, una àmplia varietat de consells ideals per aprimar-se.

Precisament, fa molt poc va tenir la idea de fer un menú diari amb una particularitat molt especial. I és que ho va elaborar amb productes que pots trobar fàcilment a Mercadona.

⬇️ Vols menjar més sa? Punxa a baix ⬇️

😱 I DESCOBREIX ELS SUPERALIMENTS QUE NO PODEN FALTAR ➡️

Per exemple, per esmorzar proposa un iogurt de proteïnes amb nous i llavors, per dinar una amanida de cigrons amb tonyina, i per sopar una truita de pernil amb saltejat de verdures.

També recomana un altre exemple senzill i deliciós: per esmorzar llet amb civada i cacau, per dinar amanida amb pollastre, i per sopar truita de gambes amb verdura.

Molt fàcil, no et sembla? La veritat és que aquests productes els pots trobar a qualsevol supermercat, però l'entrenador va escollir Mercadona i molts dels seus productes alimentaris amb la finalitat d'elaborar el seu pla de menú diari per aprimar-se.

Una idea que ha tingut força èxit

La veritat és que la idea de l'exemple de menú diari amb productes de Mercadona ha tingut força acceptació entre els usuaris. Com assenyala l'entrenador, “guarda i prova aquest menú per perdre pes mentre realment aprens i gaudeixes del teu menjar”.

I és que “gaudir del menjar, aprendre i ser capaç de menjar de tot sense aliments prohibits és fonamental per perdre pes i no recuperar-lo, i això és el que intento fer amb aquests menús per poder ajudar-te en els teus objectius”.

⬇️ Vols perdre pes? Clica avall ⬇️

👍 I CONEIX EL SECRET DE LES FAMOSES PER APRENDRE'S ➡️

De fet, García insisteix en la importància d'acabar amb la idea dels aliments prohibits, cosa que ajudarà a reduir el patiment amb el menjar, i anar a la recerca d'un fi que ens serà difícil aconseguir amb aquests plantejaments.

I recorda allò essencial: una dieta equilibrada i exercici regular poden millorar la salut del cor, controlar la pressió arterial i prevenir malalties cròniques.A més, aprimar-se de manera gradual i sostenible redueix el risc de tornar a guanyar pes després d'haver-lo perdut. Per això, és essencial canviar el nostre plantejament sobre el menjar.