El producte de Mercadona que acaben de millorar i vola de les estanteries

La cadena de distribució ha canviat la recepta d'un dels seus articles estrella

Mercadona 2020
Mercadona ha reduït un 30% el sucre del batut | Mercadona

Arriben les vacances i ara tenim més temps per gaudir de les coses de sempre, com veure una bona pel·lícula, l'última sèrie que has descobert, llegir un llibre apassionant o conversar amb la família o els amics al mateix temps que assaboreixes el teu batut preferit o el teu gelat predilecte. Aquests articles els pots trobar a Mercadona, a més que, darrerament, un d'ells s'ha convertit en el favorit dels consumidors donat el seu recent canvi en el nombre de vendes.

 

Els batuts de Mercadona

En primer lloc, la cadena de supermercats Mercadona que comercialitza en els seus supermercats i també a través del seu portal de compres digital, ha realitzat un canvi important en un dels seus productes. En concret, ens referim als batuts d'Hacendado de la companyia valenciana.

 

Aquests productes de Mercadona són elaborats per COVAP, Lactiber i Iparlat a les fàbriques de Pozoblanco, a Còrdova, Lleó i Urnieta, a Guipúscoa respectivament. La cadena distribuïa el producte en diferents sabors: maduixa, vainilla, xocolata i xocolata 90% de llet. No obstant això, recentment, la companyia ha realitzat una variació en la seva recepta i ha reduït un 30% el sucre.

 

Aquesta reducció en un 30% de sucre ha suposat que les vendes s'incrementessin fins a les 80.000 unitats diàries, cosa que s'ha captat com una tendència del consumidor a buscar productes més saludables.

 

Aquests articles, desenvolupats després de captar aquesta necessitat en els centres de co-innovació de Mercadona, espais on la companyia realitza sessions amb els clients per innovar conjuntament, es venen en brics de 200ml i acompanyats d'una palleta per facilitar el seu consum, un canvi que ja s'ha implementat en aquesta gamma de productes que ja està disponible des d'aquest mateix final de juliol en tot el país.

 

Un altre producte estrella de la cadena

Pel que fa als gelats, la cadena de supermercats ha incrementat les benes amb el seu nou assortiment de gelats de terrina, ja que, a part d'estar deliciosos, hi ha molta varietat i estan a la venda a un preu molt assequible. Concretament, entre tots els sabors que disposa la companyia, es poden escollir els següents:

 

 

  • Gelat de llimona: sempre de moda i molt refrescant.
  • Gelat de 3 sabors: xocolata, vainilla i maduixa que constitueixen tradicions que mai fallen.
  • Gelat de vainilla: un plaer de tota la vida.
  • Gelat de vainilla praliné pequen: si t'agrada un punt més sofisticat, amb xarop de caramel i nous de pecán.
  • Gelat de xocolata trossets: gelat de crema de xocolata amb trossets gust xocolata.
  • Gelat de Stracciatella: un altre plaer habitual per als aficionats a el gelat.
  • Gelat de Capuccino: gelat de cafè i sabor nata, amb xarop de cafè i grans de xocolata a el cafè.
  • Gelat de maduixa: un altre sabor clàssic que sempre té èxit ... i amb trossets de maduixa.
  • Gelat de Nata, galetes xocolata: una combinació seductora, amb crema de nata i gelat de crema de xocolata amb gust de galetes a l'cacau
  • Gelat Ou de xocolata: gelat sabor xocolata blanca amb crema de cacau i avellanes.

 

Aquests gelats són alguns del que s'han convertit en els favorits dels consumidors situant com un dels productes estrella de la cadena de distribució.


Comentaris

envia el comentari