Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

El nou producte nacional de Mercadona que desapareixerà de les estanteries el 2021

El producte destaca pel seu gust picant
L’oli d’Oliva Verge Extra Casa Juncal Collita Primerenca que ha posat a la venda Mercadona
Mercadona ha posat a la venda un nou oli caracteritzat pel seu gust amarg i picant | Mercadona

La companyia de supermercats físics i de venda online Mercadona ha posat a la venda la nova campanya de l'Oli d'Oliva Verge Extra Casa Juncal Collita Primerenca. Es tracta d'un monovarietal que s’elabora amb les olives recollides entre finals d'octubre i la primera quinzena de novembre i que es caracteritza per ser un oli de més aroma i de gust intens, amb un equilibri perfecte entre amarg i picant.

Aquest oli, produït pel proveïdor Totaler Oro Bailén, prové d’oliverars de la varietat picual en regadiu, situats a la falda del parc natural de Sierra Morena (Jaén). S’elabora amb les olives recollides entre finals d'octubre i la primera quinzena de novembre, estat de maduració en què aquest fruit té el punt òptim per aconseguir unes sensacions olfactives i gustatives més fresques, oloroses, verdes i harmonioses, alhora que els seus components més saludables es troben en els valors més alts.

Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària.

Mercadona té el dolç perfecte per les festes de Nadal

La companyia valenciana ha ampliat el seu assortiment de bombons amb una nova incorporació pels amants de la xocolata. En aquesta ocasió, Mercadona ha posat a la venda els nous Senzza Cor d’Ametlla, uns nous bombons que prometen substituir les marques més conegudes del mercat.

Aquesta nova incorporació està sent un èxit de vendes, ja que abans del 25 de desembre ja es venien 6.000 capses diàries- unes dades que poc han d’envejar a les grans marques. Els bombons de Senzza Cor d’Ametlla estan farcits de praliné d’ametlla amb trossets d’ametlla, i tenen una cobertura de 52% de xocolata negra. A més, els bombons estan embolicats individualment i es presenten en un estoig de cartó, fet que permet conservar-los durant diversos dies.