Façana i pàrquing d'un Mercadona

El producte que gairebé vola de les estanteries de Mercadona

La cadena valenciana ven unes 6.000 unitats diàries

Tot i la declaració de l'estat d'alarma, això no impedeix a supermercats com Mercadona continuïn oferint importants novetats als seus clients. La darrera és un nou Perfumador per a la Roba Intensificador de Fragància, de la marca pròpia 'El Bosque Verde'  que està sent tot un  èxit  a les seves botigues. 

I és que d'ençà de la seva distribució a tota Espanya des de mitjans de març, després d'introduir-lo a Extremadura i Andalusia a finals de 2019, les seves xifres de vendes són d'unes 6.000 unitats diàries. El producte està produït pel proveïdor Inquiba elabora sota la marca Bosque Verde a les seves instal·lacions de Guareña (Badajoz).

Els clients de la cadena de supermercats valenciana han quedat molt satisfets amb ell, ja que aporta un perfum intens a la roba quan es renta a la rentadora. Amb un envàs de 720 ml, es pot adquirir per un preu de 2,90 euros en la secció de Neteja i Llar.

Fruit de l'estudi dels seus clients

Mercadona destaca que aquest perfumador és un exemple més de la seva aposta per la innovació. A més, destaquen com el desenvolupament d'aquest producte és fruit d'escoltar les demandes dels seus clients, o  'caps' com ell els anomenen, a casa seva.