Exterior de un supermercado Mercadona en Girona, 2019

El nou producte estrella de Mercadona que molts esperaven

Es tracta d'una crema barata i de qualitat, i, sobretot, limitada

Si bé Mercadonaens ha seguit sorprenent durant el confinament amb nous productes com la llimona  Verna, aquesta vegada ho fa amb un producte d'edició limitada que estem segurs que arrasarà. La companyia valenciana sol causar furor amb els seus productes cosmètics que, tot i tenir un preu econòmic, ofereixen resultats increïbles. I sembla que aquest serà un producte que s'omplirà de comentaris positius a Internet.

Es tracta d'una col·lecció limitada del  Concentrat Meso-Anticel·lulític, i està a la venda en la secció de Perfumeria, tant en línia com en botigues físiques, des de finals del mes de març.

Segons ha explicat Mercadona a través d'una nota de premsa, és un tractament que combat intensivament la cel·lulitis gràcies a la seva triple acció lipolítica, reestructurant  i  reafirmant. Ve en format de 14 vials de vidre per aplicar-los cada dia o barrejar-los amb la teva crema hidratant  habitual.

Les característiques i components de la crema

Aquest producte es caracteritza pels principis actius que té. La cafeïna  i la carnitina  aporten a la pell una acció lipònica i crema greix. D'altra banda, té extracte de fulla i carxofa, que es caracteritza per ser tonificant i drenant.

També té silici orgànic, oli de soja, àcid hialurònic de baix pes molecular i centella asiàtica: tots aquests principis es caracteritzen per tenir un efecte reestructurant i remodelant. A més, el concentrat també té vitamines A, C, E i B3 (antioxidants), extracte d'arrel de cúrcuma Longa i 'Epigalocatequinalato', que tenen una acció renovadora i antioxidant.

També té 'quelant' del ferro, que «elimina el ferro acumulat en excés en el teixit greixós  (responsable de la inflamació de la cel·lulitis)» i per ribosa, que accelera el metabolisme de les cèl·lules. En definitiva: un còctel format amb els millors principis actius per ajudar que es redueixi la cel·lulitis.

Té un preu de 8,50 euros i forma part d'una col·lecció exclusiva de només 100.000 unitats. I, per descomptat, és de la marca Deliplus, el Proveïdor Totaler de Mercadona.