Vista del nou model de botigues Mercadona

La nova ganga de Mercadona: el tractament de bellesa de 6 euros que arrasarà

El tractament de bellesa 'Vitamin Energy Deliplus' arrasarà en vendes

Mercadona llança 'Vitamin Energy Deliplus', un tractament de bellesa de catorze dies que és capaç d'hidratar i revitalitzar la pell del rostre.

Així doncs, el supermercat no només ens sorprèn amb els productes d'alimentació, sinó que també ho fa amb els articles de bellesa, cura i cosmètica.

Tota aquesta mena de productes es poden trobar a la secció de la 'Perfumeria' de les botigues de la cadena valenciana. Per aquest motiu, Mercadona s'ha convertit en tot un referent al món de la cosmètica 'low cost', i no n'hi ha per menys, ja que ofereix articles ideals a preus realment assequibles. 

Per això, avui, venim a presentar-vos un de nou que voldreu tant sí com no, a més que és ideal per regalar!

El tractament 'Vitamin Energy' de Mercadona

La contaminació, les condicions ambientals i l'estrès són a l'ordre del dia, cosa que també afecta la nostra dermis, a la qual se li complica la seva activitat natural. I és que el rostre és una de les zones més sensibles i per això, és essencial tenir-ne cura com es mereix.

Així mateix, també ens recorda que la pell és viva i que es regenera de forma constant, a més que es regula amb un cicle cel·lular de 28 dies. Per això, molts tractaments de bellesa que tenen una durada específica i controlada són molt efectius perquè són capaços d'actuar intensivament sobre la pell, enfortint-la i revitalitzant-la.

Per la seva banda, 'Vitamin Energy' de Mercadona neix amb la idea d'oferir a les clientes un tractament que funciona i a més és nou. De fet, el mateix supermercat el cataloga com a un «poderós còctel concentrat de vitamines», el qual és capaç d'aportar a la nostra cara energia i vitalitat.

Imatge del lot Vitamin Energy Deliplus de Mercadona
Aquest tractament de Mercadona està format per 14 ampolles de 2 ml | MERCADONA

Aquest tractament és d'ampolles, i està enriquit amb set vitamines clau. Gràcies a aquest concentrat, la pell es veurà millorada i hidratada. A més a més, millorarà els signes de l'envelliment i protegirà la nostra pell d'agressions externes a la qual se sotmet cada dia.

Aquest còctel poderós és apte per a tota mena de pells i el seu objectiu és que la pell «llueixi revitalitzada en catorze dies». Davant d'això, aquest nou producte promet ser tot un èxit, tant en vendes com a les xarxes!

Quines vitamines conté aquest tractament?

'Vitamin Energy' de Mercadona combina diferents vitamines per aconseguir una pell hidratada i revitalitzada. Les vitamines del grup B (Pantenol, àcid fòlic, biotina) poden minimitzar els signes de les arrugues i millorar la textura de la nostra pell. A més, afavoreix la cicatrització de ferides, i aporta elasticitat i suavitat.

Les vitamines F, H, E i D, per la seva banda, ens ajuden a protegir i reforçar la nostra barrera cutània. D'altra banda, gràcies a la seva acció oxigenant, també es potencia la lluminositat de la pell i es protegeix de l'envelliment prematur. Així doncs, aquest mix de vitamines té com a resultat una pell llisa i resistent, a més d'uniforme.

Com s'aplica el tractament 'Vitamin Energy' de Mercadona

Aquest producte 'Deliplus' ve en una caixa, on s'expliquen les característiques de cadascuna de les ampolles, ja que cada una té un color diferent per facilitar-ne l'ordre. Aquestes ampolles s'han d'aplicar diàriament: una a mig matí, i una altra a la nit. A més, tenen un ordre específic que us detallem a continuació.

Imatge de diferents ampolles de colors que conté el lot de Vitamin Energy Deliplus de Mercadona
Aquestes són algunes de les ampolles que componen el lot de Mercadona | MERCADONA

  1. Dies 1 i 2, vitamina B5. Hidrata, calma i aporta sensació de benestar.
  2. Dies 3 i 4, vitamina B9. Estimula la reparació cel·lular i lluita contra els signes de l'envelliment.
  3. Dies 5 i 6, vitamina F. Ajuda a la restauració de la barrera cutània, protegeix i hidrata la pell.
  4. Dies 7 i 8, vitamina H. Per a una dermis més llisa, uniforme i suau.
  5. Dies 9 i 10, vitamina B3. Redueix taques i imperfeccions. Protegeix de la llum blava i de la pol·lució.
  6. Dies 11 i 12, vitamina E. Nodreix i millora la textura.
  7. Dies 13 i 14, provitamina D. Ajuda a potenciar la lluminositat natural de la pell.

Aquest lot d'edició limitada ja es pot trobar a Mercadona a un preu de tan sols 6 €. Per tant, segur que vola de les prestatgeries, així que, si t'ha agradat, no dubtis a fer-te'n com més aviat millor.