Imatge d'un logo de Mercadona

La nova beguda de Mercadona que sorprendrà pel seu sabor «similar al d'un bombó»

La marca 'Hacendado' afegeix una nova i innovadora opció a les seves begudes vegetals

No és un secret que cada vegada més gent s'ha passat de la llet a les begudes vegetals. Actualment moltes persones busquen alternatives, sigui per intoleràncies o altres motius.

La veritat és que cada vegada veiem més com es posen de moda begudes similars a la llet, però d'origen vegetal. Les begudes de soja, llet d'ametlles, beguda d'arròs, entre d'altres, són cada vegada més populars.

I, com no pot ser d'una altra manera, a més demanda major oferta. Això, per tant, ha provocat que desenes de marques al voltant del món apostin per produir aquesta mena de begudes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No només això, sinó que també ha fet que cada vegada hi hagi més innovació en aquest sector. Si abans pràcticament només es coneixia la llet de soja, ara hi ha una gran varietat.

I com no podia ser d'una altra manera, la gran empresa espanyola Mercadona no ha volgut quedar-se enrere en aquest àmbit. Així, ha anunciat ja una nova beguda d'aquest estil que causarà sensació.

Cal esmentar que no es tracta de la primera beguda vegetal de la marca 'Hacendado', ja que compten ja amb una àmplia oferta. En els Mercadona d'Espanya es comercialitzen begudes de civada, d'arròs, d'ametlles i d'altres tipus, però, cap és com aquesta novetat.

La nova beguda d'avellanes i arròs d''Hacendado'

I és que Mercadona ha apostat per unir dues begudes vegetals en una i, a més, fer-ho sense res de sucres afegits. Això la converteix en una opció encara més saludable que les tradicionals begudes vegetals.

Així doncs, es tracta d'una beguda vegetal composta principalment per avellanes i arròs. Una cosa que pot ser ideal per a aquelles persones a les quals els agrada beure alguna cosa dolça, però no opten per prendre llet, batuts o similars.

Imatge promocional de la nova beguda d'avellanes i arròs de Hacendado
Es tracta d'una beguda amb molt pocs ingredients i sense sucres afegits | Mercadona

Una gran opció, per exemple, per als esmorzars del dia a dia. A més, en tractar-se d'una opció sense sucres afegits no cal preocupar-se tant de passar-se amb les quantitats, ja que és una opció bastant saludable.

Com diem, els seus ingredients són, a més de les avellanes i l'arròs, aigua, estabilitzants, aroma i sal. Una combinació que, sembla, aconsegueix un gust especial.

I és que, del producte destaca especialment la seva cremositat, però també el seu sabor dolç. De fet, es diu fins i tot que el sabor d'aquesta beguda arriba a assemblar-se al d'un bombó.

Així doncs, els més llaminers poden anar de cap a provar aquesta nova beguda d''Hacendado', perquè promet ser un dels èxits de l'estiu. Des de Mercadona asseguren, a més, que aquesta gran novetat s'ha desenvolupat en col·laboració amb els clients, a través d'unes sessions de 'coinnovació'.

És a dir, que aquest producte ja ha estat provat per alguns dels clients de l'empresa. Ells han estat els que han valorat la beguda de forma positiva abans de la seva sortida al mercat.

És important esmentar també que es tracta d'una nova opció elaborada pel 'Proveedor Totales Frias Nutrición', que té les seves instal·lacions a Burgos. Pel que fa a la conservació de la beguda, no dista molt d'altres opcions similars.

Abans de ser començat un dels pots no és necessària la seva refrigeració. Un cop començat s'ha de conservar tapat i a la nevera, un màxim de dos o tres dies.

I com tot suc, batut o llet, es recomana també sacsejar-lo una mica abans de consumir. Són les úniques consideracions a tenir en compte abans de poder gaudir d'aquesta nova beguda vegetal que Mercadona ja comercialitza a les seves botigues.