Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista del nou model de botigues Mercadona

La novetat d'1 euro de Mercadona que promet ser tot un èxit en vendes

Mercadona promet arrasar amb la seva beguda quefir de coco

Mercadona, el popular supermercat valencià, ha llançat una novetat que promet ser tot un èxit en vendes: la beguda quefir de coco. Si bé és cert que el supermercat triomfa amb tots els productes que llança, hi ha alguns que aconsegueixen destacar per sobre dels altres.

I és que la cadena valenciana té en compte els gustos i les necessitats dels consumidors. Per això, les seves novetats i articles millorats són tot un encert.

Si a això li barregem la innovació que caracteritza molts dels seus productes 'Hacendado', el resultat és clar: un èxit total. Per això, molts d'ells aconsegueixen tornar-se virals en xarxes socials.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Aquesta vegada, us presentem una novetat que no tardarà molt a recórrer les xarxes. I és que Mercadona  ha tornat a pensar en els seus consumidors per llançar-la. A continuació, us ho expliquem tot sobre ella.

La beguda quefir de coco de Mercadona

Si hi ha un aliment que ha arrasat durant aquests darrers anys aquest és, sens dubte, el quefir. Es tracta d'un lacti molt similar al iogurt, que té consistència una mica líquida. Es fermenta «a través de l'acció d'un conjunt de llevats (fongs) i bacteris (lactobacils)».

És un aliment probiòtic i té una gran quantitat de beneficis. Segons el portal 'Cuerpomente', aquest aliment té bacteris beneficiosos i, a més, també conté calci, proteïnes i vitamines del grup B.

És més, destaca perquè compta amb l'avantatge que es redueix el contingut en lactosa «transformant-la en àcid làctic i evitant així intoleràncies».

Entre altres beneficis, també és ric en vitamina K2, en vitamina A, D i minerals com el potassi i el fòsfor. Per això, aquest producte s'ha convertit en tot un imprescindible per a moltes persones.

De fet, Mercadona disposa de quefir natural sabor suau on el preu és d'1,25 euros. Però, ara, ha llançat la beguda quefir de coco 'Hacendado'. Es tracta d'una beguda de coco, tal com el seu nom indica, i compta amb ferments quefir.

És un producte vegà i es comercialitza en ampolles de 250 grams. El seu preu és d'un euro per unitat, i estem segurs que serà tot un èxit en vendes.

Però aquest no és l'únic producte amb quefir que ha llançat la cadena valenciana. També ha posat a la venda el quefir bevible 0% natural 'Hacendado'. Aquesta beguda té un preu de 0,75 €, i també es ven en ampolles de 250 grams.

Com us dèiem, es tracta d'un producte 'Hacendado' que segur que causarà sensació a les pròximes setmanes. I és que si barregem l'agradable gust del coco amb els beneficis del quefir, aquesta combinació es converteix en perfecta. Si et convenç la idea, avança't a tots i prova-ho abans que envaeixi les xarxes socials.

El producte que causa furor a Instagram

A més de les begudes de quefir, que prometen arrasar, Mercadona té una gran quantitat de productes que es viralitzen. Un d'ells és el cacauet en pols desgreixat + proteïnes. Es tracta d'un article ideal per als més esportistes i els amants de la vida sana.

I és que, comparat amb productes com la crema de cacauet, compta amb una quantitat de greixos menor i més proteïnes. Aquest aliment és ideal perquè pots utilitzar-lo en tota mena de receptes.

I, si no ets molt cuinetes, pots afegir-lo al iogurt o la llet. El seu preu és de 3 euros i, com us dèiem, està envaint les xarxes socials. El mateix succeeix amb un altre producte de Mercadona, i és amb la mousse de proteïnes.

Sens dubte, sembla que Mercadona s'ha proposat fer feliços als seus consumidors amb les seves novetats més delicioses. I tu, has provat ja alguna d'elles?