Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una entrada d'una botiga Mercadona, amb el logo, i una altra imatge d'un pot de salsa cheddar amb producte sortint-ne

Mercadona obligada a demanar disculpes pel que ha passat amb un producte popular

Mercadona ha llançat un nou producte que no ha tingut èxit i a causa d'alguns problemes ha estat retirat

Mercadona cada setmana sorprèn amb les seves novetats. Algunes són tot un encert i altres, però, comencen a donar problemes des dels primers dies. I això és justament el que ha passat amb una de les seves salses més famoses, la qual es va fer viral per les xarxes a causa de la seva gran semblança amb una de Burger King.

Mercadona retira la salsa cheddar

Aquest nou format de formatge es ven a Mercadona per només 1,50 € l'envàs de 250 grams. És una salsa perfecta per acompanyar patates fregides, frànkfurts... no obstant això, quan la comprem pràcticament tots pensem que la seva textura deu ser líquida com totes les salses que venen a Mercadona i en molts casos no està sent així.

A la xarxa X (abans Twitter) la usuària comentava amb Mercadona que aquesta novetat de cheddar li havia sortit com una "pasterada resseca".

Després de revisar-ho, des de Mercadona li confirmen que aquesta no és la textura que hauria de tenir el producte, ja que aquest hauria de ser molt més líquida i l'animen a fer una devolució.

Després d'això, Mercadona ha retirat l'aliment. Sembla que el supermercat de Juan Roig Alfonso no havia comptat amb l'inconvenient de les baixes temperatures. És a dir, quan fa fred els greixos se solidifiquen motiu pel qual aquest acompanyament canvia el seu estat de líquid a sòlid.

Taula amb els ingredients de la salsa cheddar

INGREDIENTSESPECIFICACIÓ D'INGREDIENTS
Formatge 36%Del qual Cheddar 11%
Sèrum de llet - 
Aigua - 
Mantega - 
Sals fundentesE339
E452
Colorants alimentarisConcentrat de pastanaga
Extracte de pebre vermell
Midó modificat de blat de moro - 
EspessantE412
Sal - 
ConservantE200

Què fer si tenim la salsa cheddar de Mercadona a casa?

Salsa cheddar de Mercadona amb els seus ingredients i informació nutricional
La salsa cheddar retirada de Mercadona estava tenint molt d'èxit | catalunyadiari.com

- Si ja tens a casa aquest producte de Mercadona, en dues setmanes s'ha de consumir.

- Abans de fer-la servir agita bé l'envàs perquè tots els ingredients es barregin bé.

- Si observem que no té l'aspecte desitjat, no la consumeixis i posa't en contacte amb Mercadona perquè et facin la devolució dels diners.

- No l'escalfis al microones per fondre-ho, ja que no funciona i no és recomanable.

Preus i ofertes actualitzats el dia 05/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.