Les dues obertures de Mercadona a Catalunya que combinen el millor de la cadena

La cadena d'alimentació continua renovant tots els seus supermercats i reforçant la seva aposta per l'eficiència energètica

Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès
Les dues obertures de Mercadona a Catalunya que combinen el millor de la cadena | Mercadona

Mercadona inaugura durant aquesta setmana dos nous establiments a Catalunya que abracen el model de supermercats eficients. Els nous centres obren les portes a Castellar del Vallès, concretament a la Ronda de Tolosa, i a Sant Adrià de Besòs, ubicat dins el Mercat municipal. 

Amb aquesta obertura, Mercadona tancarà el seu supermercat anterior a Castellar, que estava situat al carrer Itàlia de la localitat però que no podia adaptar-se al nou model eficient dels establiments de la cadena d'alimentació. En el cas del centre de Sant Adrià, estarà ubicat al mateix lloc on estava abans, però completament reformat.

La companyia valenciana ha invertit 8,1 milions d'euros en la construcció i reforma d'aquests dos nous establiments que formen part del pla inversor de Mercadona a Catalunya previst pel 2020 i que compta amb 140 milions d'euros de pressupost, amb l'objectiu d'impulsar l'activitat econòmica a la regió. 

Totes dues botigues mantindran els 86 llocs de treball que tenien fins ara, i a més sumen 7 nous llocs, ampliant les plantilles fins als 93 treballadors entre els dos locals. 

Nou model de botiga eficient

Els dos nous centres que inaugura Mercadona aquesta setmana s'adapten al model de botiga eficient que la companyia ha anat implementant a tots els seus centres, amb reformes o construccions de nous establiments, de manera que puguin donar cabuda a noves seccions.

Entre aquests nous avantatges per als clients hi haurà una nova xarcuteria amb pernil a tall i envasat, una góndola central a la perfumeria per a cosmètica especialitzada, un servei de suc de taronja acabat d'esprémer, especialitats de sushi, una nova secció de forn i pastisseria o una nova exposició a la peixateria, entre altres novetats.

A més, aquests dos nous centres també comptaran a una de les novetats estrella de la cadena en els últims anys, la secció 'A punt per Menjar', que ofereix 35 plats preparats per emportar en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre, el cartó o el paper, reduint així la contaminació per plàstics. 

Pel que fa a l’aspecte mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40 % el consum energètic respecte al model de botiga convencional, com ara la millora de l'aïllament tèrmic i acústic, amb l’optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres, i nous congeladors horitzontals més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, disposen d’un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons les zones i els moments del dia per a una gestió energètica molt més eficient. 

Amb aquesta nova obertura, els clients es beneficiaran de la seva coneguda política comercial SPB (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de manera exclusiva i que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de manera permanent. Així, Mercadona pot oferir als seus clients, amb independència de qui fabriqui el producte, un assortiment eficaç amb la màxima qualitat i al mínim preu possible.


Comentaris

envia el comentari