Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Mercadona online: com fer la compra, productes i informació d'interès

Coneix tot sobre la botiga en línia de Mercadona

Mercadona és un dels supermercats líders a Espanya. La companyia presidida per Juan Roig té més de 1.600 supermercats, catorze d'ells situats a Portugal i, la resta, es poden trobar a Espanya.

Si bé és cert que comprar a les botigues físiques és molt més fiable, en els últims mesos s'està imposant la compra en línia. Aquesta tendència ha augmentat durant l'any 2020 pel confinament i les restriccions de mobilitat que ha provocat la pandèmia de la Covid-19. Així doncs, Mercadona no ha volgut quedar-se enrere i també té una botiga online. Si tens dubtes sobre com es pot fer aquesta compra, segueix llegint. 

Mercadona en línia

Per començar, cal saber que per fer la compra en línia a Mercadona tens dues opcions: la seva pàgina web o l'App (disponible per a Android i iOS). A més, pots triar que el servei de repartiment de Mercadona et porti la compra al domicili o si no pots anar al supermercat a buscar-la. 

Com fer la compra en línia

A continuació, t'indiquem els passos que cal seguir per poder fer la compra en línia. 

  1. Un cop dins de la pàgina web de Mercadona o de l'aplicació, has d'introduir el teu codi postal i fer clic en 'Entrar' per veure si hi ha disponibilitat de compra a domicili a la teva zona. També pots comprovar si el codi postal de la teva zona està disponible perquè vagis a buscar la compra al supermercat Mercadona més proper. Si no estigués disponible, Mercadona t'ofereix l'opció de facilitar un mail de contacte per avisar-te quan estigui disponible la compra en línia a la teva zona.
  2. Si la teva zona és apta per fer la compra en línia, la pàgina et demanarà que et registris com a 'Client' i hauràs d'omplir un formulari perquè, en futures compres de Mercadona en línia, no hagis de tornar a escriure les teves dades.
  3. Un cop has entrat amb el teu usuari i contrasenya, pots buscar al catàleg en línia de Mercadona els productes que necessitis a la barra del cercador que està situada a la part superior de la pantalla. Una altra opció és seleccionar 'Categories' per anar escollint els teus productes.
  4. Els articles que vulguis comprar els has d'anar afegint al 'Carro', fent clic a 'Afegir'. Un cop tinguis tot el que necessites, només cal que facis clic a 'Tramitar comanda'.
  5. Segons explica Mercadona a la seva pàgina web, podràs triar el dia i l'hora a la qual vols que sigui lliurada la comanda, a més de l'adreça de lliurament i el mètode de pagament.
Imatge de l'portal de compra en línia de Mercadona
Imatge del portal web de compra en línia de Mercadona | Mercadona

Cost i compra mínima

Les teves comandes online de Mercadona han d'assolir, almenys, els 50 euros. Segons explica Mercadona a la seva pàgina web, amb la comanda mínima es redueix el nombre de viatges per lliurar comandes. Per la seva banda, el cost de la compra en línia de Mercadona (preparació i enviament) és de 7,21 euros (IVA inclòs) per totes les comandes.

Horaris de repartiment

Per realitzar una comanda online a Mercadona has de saber que el seu horari de repartiment és de 7:00 a 22:00 hores i de dilluns a dissabte. Com et dèiem, pots triar el tram i el dia en què vulguis que la teva compra sigui lliurada. La comanda en línia de Mercadona es pot fer fins amb deu dies d'antelació.

Mercadona: Factura online

A la seva pàgina web, Mercadona també permet demanar una factura online. Des de 'Factura Clients' podràs descarregar i imprimir les factures de Mercadona i, a més, també podràs sol·licitar noves factures si tens el tiquet de compra. Pots triar si vols rebre la factura en línia de Mercadona de forma mensual o cada vegada que facis una compra. A més, Mercadona recorda que, per a major comoditat, pots sol·licitar les factures a la caixa, i sempre estaran a la teva disposició a la pàgina web de la companyia valenciana.

Mercadona en línia: productes

A la pàgina web de Mercadona pots trobar els mateixos productes que hi ha a les botigues físiques. No obstant això, hi ha algunes limitacions en productes frescos o els que estan disponibles en l'àmbit local. A més de marques populars, la companyia valenciana ofereix productes de les marques blanques, entre les quals destaquen Hacendado, Deliplus i Bosque Verde.

Tanmateix, si no trobes algun producte o marca en concret, pots comentar-ho al xat de la pàgina web de Mercadona o al telèfon gratuït d'atenció a client, 900.500.103.

Ingredients i al·lèrgens

Si necessites buscar els ingredients i al·lèrgens d'un producte de Mercadona, pots utilitzar el zoom de les imatges del producte i, així, llegir la informació de l'envàs. Tot i això, Mercadona recomana revisar bé el producte una vegada t'arribi a casa.

Màxim de productes

Mercadona permet un nombre màxim de 999 articles i un límit de 120 litres d'aigua. Un cop s'hagin superat aquests límits, la pàgina web de compra online de Mercadona t'avisarà. Per la seva banda, alguns productes que requereixen preparació també poden estar limitats, com podria ser el pernil tallat a ganivet.