Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge foto supermercat Mercadona al fons amb perfum elecció

Mercadona té un perfum que fa olor igual que un de més de 150 euros de Chanel

A Mercadona tenen el clon del perfum Coco Mademoiselle de Chanel i el millor és que costa menys de 10 euros

A Mercadona trobem tota mena d'imitacions de productes de luxe a preus low cost. La seva marca blanca, Deliplus, ens ve genial als qui fem la compra en aquest supermercat i no volem gastar grans quantitats de diners en cosmètics o maquillatge.

És cert que molts altres supermercats també tenen la secció de perfumeria, però l'experiència em diu que la qualitat dels productes no té res a veure amb els cosmètics de Mercadona, encara que en altres coses sí que ho superin.

I si hi ha alguna cosa que triomfa molt a la secció de perfumeria de Mercadona, sens dubte són els perfums. Sempre tenen noves colònies, però n'hi ha algunes que fa molt de temps que estan en els seus lineals i mai els eliminen. Això és el que passa amb un dels perfums que tenen, que n'imita un de més de 150 €.

Elección, el perfum de Mercadona que imita un de luxe de Chanel

Si el veus al lineal, no hi ha res que et digui que el compris. És simple, ve en una caixa morada i el seu flascó és de vidre amb esprai. Sol ser poc "vendible" de cara a regalar alguna cosa bonica a algú d'aquesta secció.

envàs del perfum Elecció en prestatge de Mercadona
Fes-ho teu per 9 €! | catalunyadiari.com

Tanmateix, el seu èxit potser és perquè és molt similar a un de Chanel, en concret, al seu icònic perfum Coco Mademoiselle. Aquest perfum de Mercadona té una olor molt elegant i característica. Tant el perfum de luxe com el low cost comparteixen notes de sortida de bergamota i una fresca aroma afruitada i alhora picant.

L'única cosa que els diferencia una mica, és que el de Mercadona compta també amb una nota de sortida d'aranja, mentre que el de Chanel té una nota de fons de fava tonka, encara que pràcticament el resultat és el mateix.

envàs perfum Elecció de Mercadona
Es presenta en un envàs força clàssic i bàsic | catalunyadiari.com

Tot i això, hem de ser realistes i tenir en compte que, encara que l'aroma és la mateixa, no ho és la seva durada. El perfum de Chanel aguanta la seva aroma pràcticament tot el dia i el de Mercadona, no, per això et tocarà tornar a perfumar-te de tant en tant.

Tot i això, amb la diferència de preu, segur que no t'importa aquest petit inconvenient, ja que el perfum Elección el podem comprar per només 9 € i té una mida de 100 ml.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.