Muntatge amb l'exterior d'un supermercat Mercadona i unes taronges a primer pla

Mercadona pren una decisió amb els seus supermercats a Catalunya

Mercadona ha anunciat la millor notícia per als clients

Els clients de Mercadona estan d'enhorabona. I és que la cadena valenciana ha anunciat una cosa que alegrarà tots els seus compradors més habituals.

Mercadona comprarà 220.000 tones de cítrics d'origen local, segons s'ha fet públic a través d'una nota de premsa. En aquesta nova campanya, que comença aquest mes d'octubre, es compraran mandarines, taronges i llimones a 24 proveïdors especialistes del territori.

Logo de WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Mercadona aposta per la fruita de proximitat

Mercadona ha apostat per la fruita de proximitat als seus supermercats. I és que la cadena valenciana ha anunciat recentment que preveu la compra de 220.000 tones de cítrics de diversos punts d'Espanya.

Així, la campanya nacional 2023-24 comença amb una gran previsió per comprar taronges, llimones i mandarines d'origen local. Concretament, procediran de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Múrcia, les Canàries i també de Catalunya.

Això suposarà un increment del 10% del territori respecte a la campanya anterior. Mercadona ha anunciat, així, un ferm compromís amb el sector primari.

La cadena de supermercats comercialitzarà cítrics procedents de 24 proveïdors especialistes, que treballen amb 2.800 agricultors de tot el territori.

Serà aquest octubre que comenci aquesta campanya de Mercadona, que s'allargarà fins al proper mes de maig. Les primeres fruites de proximitat a aparèixer ja aquest mes seran la mandarina i la llimona.

Tot i això, la campanya nacional de la taronja donarà peu ja entrats al mes de novembre. Aquesta última s'allargarà, segons les previsions, fins a l'agost de l'any que ve.

Cartell exterior de la botiga Mercadona
Mercadona preveu la compra de diverses tonelades de cítrics d'origen local. | Europa Press

Mercadona fomenta el consum de cítrics

La campanya que ha iniciat Mercadona vol fomentar el consum de cítrics de temporada. L'empresa ja tenia a la disposició dels clients el suc de taronja acabat d'esprémer.

Un servei que va començar a implantar-se a tots els seus supermercats el 2016. I que es va fer realitat a través d'una innovació conjunta entre Mercadona, el proveïdor especialista Zumex i els mateixos clients. El suc està disponible a la secció de fruites i verdures en tres formats diferents: de 250 ml, 500 o 1 litre.

Mercadona, a més, recorda que els cítrics són rics en vitamines, minerals i antioxidants. I el seu consum contribueix a mantenir una dieta equilibrada.