Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'un supermercat Mercadona i dues imatges més del gel wc desincrustant Bosque Verde, una d'una persona usant-lo en una dutxa

Mercadona presumeix del seu producte per desincrustar la brutícia del bany

Mercadona té un producte de neteja que aconsegueix eliminar la brutícia més resistent del lavabo sense esforços

Mercadona, a través del seu compte a X (abans Twitter), no ha dubtat a presumir d'uns dels seus articles de neteja. Es tracta del Netejador WC Desincrustant de la seva marca blanca Bosque Verde que té un format gel.

La veritat és que aquest supermercat, té multitud de productes per mantenir neta la llar que són tot un èxit, però, aquest article per al bany sembla que ha passat desapercebut. Potser aquest és el motiu pel qual des de la seva xarxa social han decidit apostar-hi.

Per a què serveix el Netejador WC Desincrustant de Mercadona?

A la tassa del vàter és molt comú que surtin les temudes taques groguenques que es veuen molt lletges. Això sol passar quan no fem servir el WC, o fins i tot quan ho fem servir poden aparèixer a causa de la calç. Però per eliminar-les amb aquest desincrustant de Mercadona, és força senzill.

Només hem d'aplicar el desincrustant dins del vàter des de la vora superior fins a la part de baix. Repartim bé el líquid ajudant-nos d'una escombreta perquè tingui més efectivitat. Ho deixarem actuar durant 5 o 10 minuts, segons la brutícia que tingui, i tot seguit estirarem la cisterna.

Amb aquest desincrustant no només aconseguiràs eliminar tota la brutícia incrustada i restes de calç, el bo és que també higienitza i deixa una olor molt bona per tot el lavabo.

A més, per poder veure que efectivament està actuant, el que té de bo és que quan entra en contacte amb l'aigua del vàter canvia de color. D'aquesta manera podràs veure quan, més o menys, podràs estirar la cisterna perquè quedi perfecte.

La mida d'aquest desincrustant de Mercadona és d'1 litre, i per això dura força temps, el seu preu és d'1,65 € i podem trobar-lo als establiments Mercadona. No triguis més i fes-te amb ell.

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.