Primer pla de la concursant de La Isla de las Tentaciones, Melyssa Pinto

Melyssa de 'La isla', fan de Mercadona: els productes que mai falten a la seva nevera

Una de les protagonistes del programa ha revelat quin producte no falta mai a casa seva

Sens dubte, Melyssa Pinto s'ha convertit en tot un ídol de masses després del seu desafortunat pas per 'La isla de las tentaciones'. Les seves llàgrimes per Tom Brusse van emocionar a tot un país, i ara la jove ha tornat a convertir-se en protagonista després de reaparèixer en els debats del programa de Sandra Barneda totalment enfortida després del seu pas per República Dominicana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot el que fa o diu rep el suport de tots els seus fans. La seva naturalitat davant la càmera i el seu estil a l'hora de vestir ha provocat que diverses marques hagin decidit comptar amb ella per donar a conèixer els seus productes. No obstant això, la dissenyadora de moda no només crida l'atenció per la roba que es posa o per com es comporta en televisió, sinó també pel seu estil de vida 'healthy'.

A més de compartir, de vegades, les seves rutines de gimnàs, la que va ser 'tronista' de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' també dona a conèixer quin és el seu tipus d'alimentació. La coneguda 'influencer' ha revelat quin és el seu tipus d'alimentació i els aliments que més consumeix a la revista 'El Español', com ja ho han fet altres famosos com a Lydia Lozano o Joaquín Reyes.

Mercadona, el supermercat preferit de Melyssa Pinto

La jove, que actualment viu sola en un pis proper a Platja d'Aro (Girona) ha decidit revelar quins són els aliments que mai poden faltar a la seva nevera i que més ha trobat a faltar quan estava gravant 'La isla'. La jove ha confessat que gairebé sempre té la nevera buida perquè «viatjo bastant i no sòl comprar molt menjar, ja que no m'agrada llençar-lo. Així que tinc sempre tinc el que només menjo».

Malgrat tot, un dels productes que mai falten a la seva nevera és el guacamole de Mercadona. «També m'agraden molt els productes Bio, perquè tenen menys conservants, menys químics, etc. Normalment els compro a Aldi o a Lidl. També, com no m'agrada molt la carn, menjo hamburgueses de tofu, de quinoa o de bròquil», confessava per la revista anteriorment esmentada.

En el moment del reportatge, Melyssa Pinto tenia a la nevera el guacamole de Mercadona, el seu producte estrella, un formatge de cabra de la marca 'Président', el formatge 'Philadelphia light', alvocats, tomàquets i maracujà, que la seva mare li havia portat de Portugal a una visita. Com no, a la nevera de la portuguesa no podia faltar fruita: kiwis, llimones...

No obstant això, no és l'únic menjar  que Melyssa té a la nevera. L'extronista' ha declarat ser una amant del vi, especialment del blanc. «El vi blanc és una cosa que mai pot faltar en la meva nevera. El que tinc ara és el vi blanc 'Indispensable', ja que m'agrada canviar, però el que més compro és el 'Mar de Frades', un vi 'Albariño' amb 'DO Rías Baixas'», confessava.

Melyssa Pinto també deixa espai a la nevera per concedir petits capricis de tant en tant. «M'encanta, per exemple, la xocolata i les galetes de Carrefour. Aquest supermercat té productes internacionals i m'agrada, sobretot, la xocolata francesa, que és el meu preferit. A més, venen les galetes 'Biocentury', que les esmorzo cada dia des de fa set anys», ha revelat la jove que, a més, ha confessat que és una apassionada del te 'Hornimans' amb canyella.

Malgrat tot, els seus gustos culinaris són d'allò més senzills. La portuguesa adora «la pasta i el sushi. En realitat, la dieta italiana i la japonesa m'encanten. Però el sushi no ho preparo jo, perquè em sembla més difícil», confessava. Això sí, Melyssa ha confessat que mai té a la seva nevera «cols de Brussel·les, perquè les odio», i ha afegit que només compra pizzes o plats de menjar ràpid «en ocasions molt especials».