Mercadona recupera el seu producte més demandat i arrasa en vendes i a les xarxes

Va ser retirat el 2018 per poder millorar-ne la qualitat

Rètol d'un supermercat Mercadona, juny de 2019
Mercadona vol el desconfinament més amè amb aquesta novetat | Mercadona

Mercadona ens sorprèn amb les seves novetats gairebé cada dia. I és que, tot i la crisi del coronavirus, la companyia valenciana se les ha enginyat per seguir oferint nous productes. A més, a causa del confinament, molts productes han augmentat les seves vendes i, molts altres, les han disminuït.

Això és una cosa normal, a causa que els nostres hàbits han canviat en estar tancats a casa, quelcom que es veu reflectit en la nostra llista de la compra. No obstant això, avui parlarem d'un producte d'alimentació que fa molt temps que és reclamat i que, per fi, Mercadona ha recuperat i es pot tornar a trobar a les neveres dels supermercats.

Es tracta dels Mochis Gelats. Tal ha estat el seu èxit que, després de recuperar-lo i tornar-lo a vendre en botigues físiques i en línia, ha aconseguit vendre unes 9.600 unitats al dia, segons ha informat la companyia valenciana en una nota de premsa.

Tuit de Mercadona anunciant que els Mochis tornen a estar disponibles 14 de maig de 2020
Mercadona ha fet públic, a través de les seves xarxes socials, que aquest producte torna a estar disponible | Twitter

Els Mochis Gelats van ser retirats el 2018 amb la idea de millorar la seva qualitat; quelcom que, segons sembla, han aconseguit. Durant l'estiu de 2019 es podien trobar en algunes botigues físiques del supermercat però, a causa de la demanda dels 'caps' —els clients—, que demanaven la tornada del producte a través de xarxes socials, ara tornen a estar disponibles en totes les superfícies espanyoles.

El producte en qüestió és un dolç molt popular d'origen japonès que està elaborat amb massa tova d'arròs i farcit de gelat. Mercadona disposa de dos sabors diferents: coco i mango. Aquest producte es ven en paquets de 6 unitats i els fabrica el 'Proveïdor Totaler' Gelats Estiu sota la marca pròpia de Mercadona, Hacendado. Aquest proveïdor té les seves instal·lacions a Riba-roja de Túria —València—.

Fotografia de la publicació d'una tuitera 11 de maig de 2020
A les xarxes els seguidors demostren ser grans fanàtics del dolç japonès | Twitter

Per la seva banda i, a causa dels canvis d'hàbits del consumidor, Mercadona llança una campanya de gelats del 2020 dues setmanes més tard. La companyia també afirma que la venda de gelats ha tingut un nombre de vendes similar a la d'anys anteriors, venent aproximadament 300.000 unitats diàries, ja que el client decideix 'donar-se un caprici'.


Comentaris

envia el comentari