Façana d'un establiment Mercadona

Mercadona recupera un producte íntim estrella molt demanat i arrassa

Mercadona torna a posar-lo a la venda i ja supera les 11.000 compres diàries

Com diu l'eslògan que anima el personal de servei, el client sempre té raó i Mercadona n'és conscient. Els caps de la cadena de supermercats valenciana han demanat més d'una vegada la tornada d'un dels productes estrella de l'establiment.

Després de la gran demanda d'aquest article, Mercadona no ha tingut més remei que tornar-lo a posar a la venda. No es poden queixar amb el resultat, ja que tots dos han sortit guanyant.

Mercadona
Per a la cadena de supermercats Mercadona, el client sempre té raó. | MERCADONA

Actualment els beneficis que aporta aquest producte a Mercadona són molt elevats. Superen les 11.000 unitats venudes al dia i els clients agraeixen poder tornar a gaudir-lo.

En aquest cas, les segones parts sí que han estat bones

Mercadona, la companyia de supermercats físics i de venda en línia, ha recuperat un dels articles que més demanaven els usuaris. Fa uns dies que el Gel de Bany de Vainilla Deliplus es torna a trobar a les prestatgeries dels establiments.

Gel de Bany de Vainilla Deliplus
El Gel de Bany de Vainilla Deliplus torna a estar a la venda a Mercadona a petició dels clients | Mercadona

De fet, els caps mai no van entendre per què el producte va deixar d'estar a la venda durant un temps, ja que és un dels productes estrella dels supermercats. Sens dubte, un dels més estimats i comprats pels clients al sector de neteja i cura corporal.

Finalment, després de les peticions dels consumidors a les botigues, a través del telèfon mòbil i a les xarxes socials, els consumidors han aconseguit que aquest gel torni a Mercadona.

Els directius no volen que el producte torni a marxar

El Gel de Bany de Vainilla de la marca Deliplus és apte per a totes les pells i aporta nutrició i vitamina E gràcies a l'agradable perfum de la planta aromàtica. Sempre va ser un dels gels més comprats de l'establiment per la seva relació qualitat-preu. Actualment, té un cost d'1,47 € l'envàs de 750 ml, i d'1,80 € el d'1l, realment barat per a la infinitat de vegades que es pot fer servir.

Dona comprant amb un carret en un supermercat.
Els clients no volen que aquest gel de bany torni a desaparèixer dels supermercats de Mercadona. | Mercadona

Per demostrar l'agraïment a Mercadona, els caps no volen que el gel de vainilla torni a desaparèixer de les seves vides. És per això que l'article s'està venent a punta pala i ja supera les 11.000 unitats venudes cada dia.

Per tant, el Proveïdor Totaler Laboratoris, ha hagut de posar-se altre cop en marxa. Les seves instal·lacions, situades a Ulldecona (Tarragona), han hagut de tornar a incorporar al seu modus operandi l'elaboració d'aquesta varietat dedicada a la higiene corporal.

Deliplus s'ha guanyat un nom propi a Mercadona

Els articles Deliplus han aconseguit generar milions de beneficis econòmics a Mercadona i els clients estan encantats amb els serveis. Solen ser més barats que altres marques i, de vegades, arriben a ser més productius.

A banda del Gel de Bany de Vainilla Deliplus, fa més de dos mesos que els supermercats Mercadona té a la venda la nova mascareta facial Ilumina Mask Deliplus. Gràcies als seus components, vitamina C i arbutina, aquest producte és perfecte per cuidar la pell i ajuda a millorar les imperfeccions de la cara.

A més, equilibra el color dermatològic i redueix les cicatrius de les marques d'acne, entre altres efectes. L'article està elaborat per Ubesol SL, a Atzeneta d'Albadia (València).