Muntatge d'una botiga LIDL i la Monsieur Cuisine

Torna el robot de cuina de Lidl 'Monsieur Cuisine' i hi ha truc per comprar-lo

'Monsieur Cuisine Plus' la 'thermomix' de Lidl, torna a estar a la venda

Amb el dia de Reis ben a prop, són moltes les persones que estan esgotant les últimes compres nadalenques.

No sempre és fàcil aconseguir un regal que doni la talla i sigui útil, especialment quan comprem a última hora.

Tot i això, en aquesta ocasió, Lidl ofereix una alternativa que amb tota seguretat serà la millor opció per als amants de la tecnologia i la cuina. Un aparell elèctric que ha revolucionat el mercat per les altes prestacions i el preu més que assequible.

Es tracta del robot de cuina 'Monsieur Cuisine Plus' de Silvercrest, fabricat i venut en exclusiva per la pròpia marca alemanya, que sempre ha estat capdavantera en aquest sector.

Els electrodomèstics i aparells tecnològics de Lidl sempre han rebut molt bones crítiques. Especialment aquells destinats a potenciar les qualitats culinàries dels usuaris i oferir alternatives gastronòmiques més sofisticades, però alhora més senzilles de fer.

Dos productes de Lidl
Lidl sempre ha destacat per vendre aparells electrònics amb molt bona relació de qualitat-preu | LIDL

El robot de cuina de Lidl torna a estar a la venda en plena campanya de Reis

La tecnologia sol ser una de les principals protagonistes dels regals de Nadal. Una raó de pes perquè Lidl hagi decidit posar a la venda una nova versió millorada del seu robot 'Monsieur Cuisine Plus'.

La 'Monsieur Cuisine Plus' que estava anteriorment a la venda havia estat retirada després de la denúncia interposada per Vorwerk, la companyia darrere de Thermomix.

La demanda presentada argumentava que el supermercat alemany estava infringint els drets de patent de la màquina original.

Exterior d'un supermercat Lidl
Lidl torna a vendre el seu robot de cuina | AGENCIA

El Jutjat ha conclòs que la màquina comercialitzada per Lidl «reprodueix totes i cadascuna de les característiques» de l'original, sent un gran èxit de vendes pel seu preu tres vegades més baix.

Mentre que el model més recent de Vorwerk ronda els 1.200 euros, la màquina comercialitzada actualment per la companyia alemanya té un preu de venda de 229,99 euros.

A través de la pàgina web oficial de Lidl qualsevol persona pot comprar i rebre el robot a casa abans del dia de Reis.

La nova versió millorada de la 'Monsieur Cuisine Plus', el reeixit robot de cuina del Lidl

El nou robot 'Monsieur Cuisine Plus' de Lidl que està a la venda no és ni de bon tros la mateixa que va haver de retirar-se del mercat fa més d'un any.

La companyia ha aprofitat l'aturada per millorar les funcionalitats de l'aparell i oferir nous avantatges. És més gran i més potent que el model anterior.

La Monsieur Cuisine Plus de Lidl
Lidl ha tret una segona versió del seu robot de cuina | Lidl

Amb deu velocitats i amb una manera turbo extra per batre amb la funció d'impulsos, la 'Monsieur Cuisine Plus' és una gran eina per preparar tota mena de plats. Des de verdures fins a pastes, passant per peixos, sopes, salses i fins i tot batuts.

Compta amb programes automàtics per amassar, coure al vapor, sofregir, emulsionar, barrejar i triturar, i és compatible amb una gran quantitat d'accessoris. Des de vaporera fins a fulles, passant per mescladors.

Els accessoris que inclou aquest aparell de Lidl són els següents: joc de fulles, accessori batedor, accessoris per coure al vapor, got gran extraïble d'acer inoxidable, tapa amb orifici d'ompliment, espàtula i cistella per coure.

Disposa d´una bàscula amb capacitat de 5 quilos i permet cuinar en temperatures d´entre 37 i 130 graus. Compta amb un temporitzador d'un màxim d'hora i mitja i la seva potència és de 1.000W en cocció i 800W en batedora.

En definitiva, estem davant d'una gran eina culinària que torna al mercat amb grans millores.