Façana d'un establiment Mercadona

Mercadona sorprèn amb dues novetats delicioses que seran un èxit de vendes

La cadena valenciana llança dos productes de qualitat suprema durant el Nadal

Ens trobem en plena època nadalenca. Un cop superat el dia de Nadal, encara queden molts dinars i sopars fins que s'acabin les festes. Els amfitrions reuniran a taula familiars i amics per a gaudir tots junts d'aquests dies tan assenyalats al calendari.

No obstant això, a la majoria de cases el menú de Nadal es repeteix any rere any, i al final acaba avorrint els comensals. Moltes persones esperen amb afany l'arribada d'aquestes celebracions per a delectar-se el paladar amb sabors exquisits.

Fila de caixers de supermercat d'un establiment Mercadona
Mercadona té molt en compte els gustos dels consumidors a l'hora de treure nous productes | Agència

Si vols sorprendre els teus convidats, Mercadona té la solució. Amb la campanya de Nadal, ha tret dos productes que faran que s'acabin llepant els dits.

Trencadors i exquisits, així són els dos nous productes de Mercadona

La companyia ha seleccionat una sèrie de productes que els clients oferiran a casa seva durant les festes. Se situen dins de la campanya de Nadal, que enguany té aquest lema: «El millor per a donar el millor».

Primer pla d'un carret de Mercadona ple d'aliments
Mercadona ha tret a la venda dos nous patés de molta qualitat | MERCADONA

Per això, Mercadona, que es caracteritza per preocupar-se molt pels gustos dels consumidors, ha posat a la venda dos nous patés. Són ideals per a untar en torrades o per a preparar salses, farcits o amaniments.
 

Dos sabors per als comensals més exigents

Un prestatge de Mercadona ple de patés
Mercadona ha tret dos nous patés durant la campanya de Nadal | Mercadona

Un és de porc senglar i ceps i ha estat elaborat pel proveïdor totaler Gourmet Cazorla a Linares (Jaén). Aquest producte es va posar a la venda a l'inici de la campanya de Nadal i està disponible a totes les botigues que la companyia té repartides per Espanya.
 
Detall del paté de foie amb ceba caramelitzada de Mercadona
El paté de foie amb ceba caramelitzada està a la venda des del novembre | Mercadona

L'altre és de foie i ceba caramel·litzada, una combinació molt atrevida. En aquest cas, el paté l'ha elaborat el proveïdor totaler Martiko a Bera (Navarra) i es va posar a la venda molt abans que el de porc senglar i ceps. Des del novembre que el podem trobar a botiga, tant a Espanya com a Portugal.
 

Mercadona fa que els seus productes brillin amb llum pròpia per Nadal

Aquests dos nous patés se sumen a la llarga llista de productes que la cadena valenciana ha tret durant la campanya de Nadal. L'objectiu principal és oferir una gamma de productes molt extensa que permeti als clients celebrar les festes amb tranquil·litat. Per a Mercadona, els seus caps som nosaltres, els consumidors.

Detall del coulant de caramel de Mercadona
El coulant de caramel està sent un èxit de vendes | Mercadona

Un dels productes que està tenint molt d'èxit aquests dies és el nou coulant de caramel, que actualment supera les 4.500 vendes diàries. Una autèntica bogeria, ja que no fa ni un mes que és a les botigues.

Aquestes postres es venen en una caixa que conté dues unitats i que val 2 €. A més, Mercadona també té a la venda coulant de xocolata, que ve en el mateix format i té el mateix preu.