Primer plànol d'un carretó de la compra amb el logotip de Mercadona

Mercadona recupera per sorpresa un producte molt venut: havia desaparegut feia mesos

Després de mesos desaparegut, aquest producte de Mercadona ha tornat als prestatges

Vulguem acceptar-ho o no, la veritat és que tots comptem amb un producte estrella que no sol faltar al nostre rebost. Tot i això, no estem exempts de patir una cosa molt temuda pels clients: que el supermercat el retiri, com passa a Mercadona amb alguns dels seus articles, de tant en tant.

Però, aquesta vegada, els clients de la cadena valenciana estan de sort. Després del trist comiat per part d'un dels seus productes més estimats pels clients, la companyia de Juan Roig ha decidit fer-lo tornar al catàleg.

Mercadona torna a tenir un popular producte: la sèmola de blat

Després de diversos mesos sense aquest producte, la sèmola de blat ha tornat als prestatges de Mercadona. I és que, en un tuit datat el 6 de novembre del 2022, una clienta ja es va adonar de l'absència d'aquest producte.

Al mateix tuit, dirigit al compte oficial de Mercadona, indicava: «imagino que ja us ho deuen preguntar però per si de cas. Què ha passat amb la sèmola de blat i d'arròs?? No entenc per què ha desaparegut dels vostres prestatges, és un aliment essencial».

Aleshores, la cadena valenciana l'informava que ja no disposaven del producte. Això sí, assenyalaven que, com a alternativa, podia apostar per la tapioca. Un producte resultant del midó de la mandioca, també coneguda com a iuca.

Tot i això, els consumidors de sèmola estan de sort. En un tuit publicat fa només uns dies, Mercadona confirmava que la sèmola de blat ha tornat a les botigues.

Així mateix, indicava que n'han canviat l'envàs amb la intenció de reduir la quantitat de plàstic. Per això, els clients trobaran que ara el seu envàs és de paper. Això sí, han destacat que tot i haver introduït un nou material, la sèmola no s'ha vist afectada.

Altres productes que s'han desaparegut, sense data de retorn

Com hem indicat, cap usuari està exempt de patir la desaparició del seu producte predilecte. D'això en podem prendre diverses mostres a Twitter, la xarxa social que centenars d'usuaris usen com a canal de comunicació oficial amb Mercadona.

Encara que la necessitat de comunicar-s'hi pugui estar motivada per diversos factors, la veritat és que, entre els missatges, podem trobar tuits interessats en la retirada de certs productes.

Muntatge de Mercadona, paquet de sèmola de blat
La sèmola de blat és dels pocs productes que ha tornat | España Diario TIPS

Un exemple clar el trobem amb la terrina de xocolata blanca. Amb data del 23 de maig, la usuària @Nereadvc es dirigia a Mercadona per sol·licitar informació sobre el producte, ja que assegurava que era el seu favorit, però no el trobava enlloc. Per desgràcia per als adeptes d'aquest gelat, la cadena valenciana en confirmava la retirada a totes les botigues.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Un fet molt similar va ser el de la retirada dels iogurts naturals i cremosos bífidus. Un producte molt sol·licitat entre els clients, però que ja no té lloc als prestatges de la cadena valenciana.

Una de les usuàries, @LaRatitaPresu18, compartia «Si us plau, demano encaridament que tornin a vendre aquests iogurts, res a veure amb els naturals normals!!!».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!