Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona sorpresa per Mercadona

Mercadona té la solució perfecta per a l'estiu: bronzeja't sense prendre el sol

Aquesta novetat de Mercadona és una de les opcions més còmodes i venudes de la seva perfumeria: descobreix els beneficis

L'estiu ja és aquí i això és sinònim de vacances, platja i prendre el sol. Tot i això, a Mercadona ofereixen un producte perfecte perquè llueixis aquest bonic bronzejat abans d'arribar al teu destí.

Prendre el sol pot tindre beneficis, però també diversos riscos. Si estàs buscant una solució per veure't morena sense esforç, ara pots trobar-la a la secció de perfumeria del supermercat. A més, a un preu de bojos.

Aquest és el producte de Mercadona que et bronzeja sense sol

La novetat de què parlem són les Tovalloletes Auto Bronz de Deliplus. Aquest innovador article de Mercadona està dissenyat per a aquells que volen lluir un to de pell més bru. Tot i això, no cal exposar-se al sol durant llargues hores.

Muntatge de les tovalloletes autobronzejadores de Mercadona
Les tovalloletes Auto Bronz seran les teves aliades de l'estiu | España Diario TIPS

Aquestes tovalloletes són un producte cosmètic que permet obtenir un to de pell més fosc de manera ràpida i senzilla. Estan impregnades amb una solució autobronzejadora que, en aplicar-se sobre la pell, activa un procés de pigmentació que imita el bronzejat natural.

Per altra banda, són ideals per als que busquen un bronzejat uniforme i sense taques, sense haver de passar hores sota el sol. La caixa de 6 unitats està disponible per 4 euros.

Així s'apliquen les tovalloletes bronzejadores de Mercadona

Les tovalloletes Auto Bronz de Mercadona venen en format monodosi i la seva manera de fer servir és molt fàcil. Primer, és important exfoliar la pell per eliminar cèl·lules mortes i assegurar una aplicació uniforme.

Després, s'ha de passar la tovalloleta per la pell de manera homogènia, assegurant-se de cobrir totes les àrees desitjades. És recomanable rentar-se les mans immediatament després de l'aplicació per evitar taques als palmells. El bronzejat començarà a notar-se en unes poques hores i arribarà al to màxim en aproximadament 24 hores.

Utilització: Per obtenir un bronzejat natural i uniforme de forma ràpida i fàcil, us recomanem aplicar les tovalloletes autobronzejadores sobre la pell neta, exfoliada i seca. Feu lliscar la tovalloleta per la superfície de la pell a bronzejar de manera uniforme per assegurar la mateixa intensitat del bronzejat a totes les zones. Usar amb especial cura i moderació a prop del naixement del cabell i les celles. Després de l'ús, renteu-vos les mans i espereu uns minuts fins a la total absorció del producte abans de vestir-se o maquillar-se. Si voleu obtenir el to desitjat, repetiu l'aplicació si el to es comença a atenuar. No conté filtre solar, per la qual cosa és recomanable aplicar un protector solar si s'exposarà el cos al sol, encara que es tingui la pell bronzejada per aquest producte. Eviteu el contacte amb els ulls i llavis. Si el producte entra en contacte amb els ulls aclariu-los amb abundant aigua. No ingerir. Mantingueu-vos fora de l'abast dels nens. Mantenir preservat de la calor. Conté metabisulfit sòdic per tal de potenciar l'autobronzejat.
La manera de fer servir aquestes tovalloletes és ràpida i senzilla | Mercadona

Beneficis de les tovalloletes Auto Bronz de Mercadona

Un dels principals beneficis de les tovalloletes bronzejadores de Mercadona és la comoditat que ofereixen. No cal exposar-se al sol, cosa que redueix el risc de danys a la pell causats pels raigs UV. A més, aquestes tovalloletes permeten obtenir un bronzejat uniforme i sense taques, cosa que sovint és difícil d'aconseguir amb altres mètodes.

Un altre benefici és la rapidesa amb què es pot obtenir un to de pell més bru. En qüestió d'hores, es pot lluir un bronzejat natural i atractiu. Per la seva banda, són fàcils de portar a la bossa o a la maleta, cosa que les converteix en ideals per als que viatgen amb freqüència.