Façana d'un establiment Mercadona

Mercadona té unes tovalloletes que «poden amb tot» per només 1 euro

La cadena de supermercats presenta una novetat que pot ser molt útil per aquelles persones que porten ulleres

Mercadona no deixa de sorprendre i ha posat a la venda unes tovalloletes antibaf pensades per a aquelles persones que utilitzen ulleres amb mascareta. Són útils per a les ulleres de veure i per a les de sol; la solució perfecta per aquesta època de l'any. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sempre d'una manera efectiva i econòmica. Així ho demostren amb aquestes tovalloletes antibaf que costen 1 euro. Les tovalloletes van ser molt demandades durant la crisi sanitària i l'arribada de les mascaretes

Ara es poden trobar a la secció de perfumeria de Mercadona. Gràcies a elles ja no cal patir per si s'entelen els vidres.

A més, aquestes tovalloletes són reutilitzables - fins a vint vegades - i duren vuit hores. La clau per evitar l'entelament és la seva composició i el teixit. Quan es fan servir es poden guardar en l'envàs de plàstic amb tancament hermètic que inclou la compra.

Els clients de Mercadona s'han manifestat a les xarxes socials i han assegurat que «són genials» i «efectives».

Instruccions de les tovalloletes antibaf

El mètode d'ús és molt senzill. En primer lloc cal netejar i assecar correctament les lents. A continuació, ja es poden utilitzar les tovalloletes. 

Per aconseguir un millor resultat, es recomana realitzar moviments circulars i finalment guardar la tovalloleta en el seu envàs.

Aquest producte promet revolucionar el mercat. Suposarà un gran alleujament per a aquelles persones que necessiten ulleres per veure i no poden prescindir de les mascaretes.


A més, ara a l'estiu hi ha molta gent que utilitza ulleres pel sol. L'entelament es produeix perquè l'aire que deixem anar quan respirem condensa els vidres.


Cal destacar que les ulleres de pasta s'entelen molt més ràpid perquè s'adapten millor al contorn de la cara i retenen l'aire que s'expulsa.

Aquest nou article ja està disponible a les prestatgeries de la cadena de supermercats Mercadona de Juan Roig. Podràs localitzar-les en la secció de perfumeria, possiblement molt a prop de les mascaretes. Un altre dels articles molt demandats durant la crisi sanitària.

Les persones que utilitzen ulleres agrairan la qualitat d'aquest producte que els permetrà veure sense patir per l'entelament. Així doncs, amb les tovalloletes de Mercadona podran posar-se la mascareta i les ulleres sense produir baf.