Imatge del logo de Mercadona.

Mercadona ven el berenar preferit d'Aitana: baix en calories i ple de beneficis

Si vols berenar el mateix que Aitana només has d'anar a Mercadona

És important ser molt conscients de la importància del berenar i la cantant Aitana Ocaña ho té molt clar. De fet, fa poc s'ha pogut saber què és el que li agrada més per berenar i el millor de tot és que està a l'abast de tothom. Es tracta d'un producte que trobem a qualsevol supermercat de Mercadona i a un preu molt assequible.

Tothom sembla embogir amb qualsevol pas que fa Aitana, fins i tot si es tracta de la seva dieta. Qui va ser finalista d'Operación Triunfo no deixa d'aconseguir èxits, tant dins de la música com també fora.

Un fet poc sorprenent si tenim en compte el seu gran talent. Tot i això, aquesta vegada no és precisament la seva música el motiu que ha sorprès els seus fans, sinó l''estrany' aliment que menja diàriament.

El que menja Aitana entre hores: un snack poc comú

En qualsevol dieta equilibrada cal contemplar diverses opcions per berenar, ja que cada persona té les seves preferències. Tot i això, Aitana ha sorprès tothom amb la seva opció preferida, ja que no és la més comuna.

Com ensenyava al seu compte d'Instagram, la cantant aposta per incloure a la seva dieta un snack d'origen japonès. Es tracta de l'edamame, un aliment que cada vegada té més popularitat a Catalunya.

Consisteix en un plat elaborat a partir de beines verdes de soia immadures, que es bullen i s'acompanyen únicament amb sal. Per treure el màxim partit d'aquest aliment, cal que les beines es recullin abans que madurin.

Un cop recollides, la seva preparació dependrà del gust del consumidor. Normalment, es consumeix com a aperitiu quan ja s'han refredat després de cuinar-les. En aquest cas, sembla que Aitana prefereix l'opció amb beines, tot i que alguns prefereixen consumir les tavelles.

Primer pla d'Aitana Ocaña en un photocall
La cantant aposta per aquest snack vegetal. | GTRES
 

A Mercadona podràs comprar edamame

Vols donar-li una oportunitat al berenar d'Aitana? Doncs podràs fer-ho comprant a la cadena de supermercats valenciana. Tot i que no es tracta d'un aliment molt popular en altres supermercats, sembla que a Mercadona l'edamame triomfa.

Pots comprar un paquet de 500 g d'edamame ultracongelat per només 1,70 €/u. A més, al mateix envàs t'indiquen com pots preparar-lo i durant quant de temps.

Fotomuntatge de l'edamame de Mercadona.
A Mercadona pots trobar edamame ultracongelat. | CatalunyaDiari
 

Els beneficis de consumir regularment edamame

L'edamame conté molts beneficis, per la qual cosa és lògic que una artista com ella tingui cura del seu físic consumint aquest aperitiu. Pel que fa al seu contingut nutricional, destaca la seva ínfima aportació calòrica, ja que només té 107 kcal per cada 100 g.

Entre les seves principals característiques destaca la seva aportació de proteïnes d'origen vegetal. Així mateix, aporta altres nutrients com el potassi, calci, ferro, magnesi o vitamina C. Per això, cada vegada més persones s'atreveixen a provar aquest plat i l'inclouen al seu dia a dia.

Gràcies a l'efecte que exerceix sobre els radicals que s'encarreguen de l'envelliment cel·lular, l'edamame és un antioxidant natural. Moltes persones que volen reduir el seu nivell de colesterol dolent el consumeixen, sobretot per la seva composició d'omega-3 i omega-6.

És molt habitual que s'inclogui en dietes per perdre pes, ja que la fibra que aporta és útil per regular les funcions del sistema digestiu. L'edamame és un snack baix en calories ideal tant per a berenars com per a altres àpats.

Foto d'un plat d'edamame.
Aquest aliment també destaca pel seu sabor. | Getty Images
 

Els secrets d'Aitana per lluir un físic espectacular

I encara que pensem que el físic d'Aitana es deu només als aliments saludables, la veritat és que amaga alguns secrets. La cantant ha assenyalat en nombroses entrevistes que un dels seus objectius és practicar més esport.

Per això no sorprèn ningú que s'hagi posat en mans de Cristina Díaz, una exesportista d'elit que exerceix com l'entrenadora personal d'altres famoses com Laura Escanes o Blanca Suárez.

Gràcies a la seva mentora, Aitana duu a terme regularment una rutina en què entrena mitjançant exercicis amb manuelles, bandes elàstiques i amb el seu propi cos. Al seu compte d'Instagram té diverses fotografies i vídeos en què se la veu molt centrada al gimnàs.

Tot i això, l'exconcursant d'Operación Triunfo ha declarat que no hi ha res que li agradi més que la boxa o el 'siclo', una nova varietat de ciclisme. Pel que sembla, practica mínim una hora d'exercici al dia, encara que, com ha declarat moltes vegades: es cuida sense pressions.