Detall d'una mà utilitzant una baieta

La mescla casolana fàcil de fer que neteja els vidres en només un minut

Amb aquest truc casolà, netejar els vidres serà molt senzill

Els vidres són una de les parts de la casa que costa més de netejar. A més, no estan exempts de patir les conseqüències de les inclemències meteorològiques, com ara la pluja. Això fa que sempre se n'estigui postergant la neteja.

A més de la pluja, una altra de les coses que sol passar és que vingui acompanyada de partícules de pols o, fins i tot, de contaminació. Tots aquests ingredients fan que els nostres vidres mai no llueixin tan brillants com ens agradaria.

Un cop més, si no vols perdre temps a netejar-los, pots fer servir un truc casolà que t'encantarà. T'expliquem tot el que has de saber.

▶️ Vídeo del dia

Els productes que necessites per netejar els vidres ràpidament

Netejar els vidres pot suposar un gran esforç. Tot i això, si coneixes aquesta solució casolana i efectiva, el temps es pot reduir a la meitat. I, a més, els resultats seran increïbles.

Per posar en pràctica aquesta solució, només necessitaràs uns quants ingredients que segur que ja tens a casa, com aigua, alcohol de neteja i vinagre blanc, una autèntica revolució quan parlem de neteja.

La solució definitiva perquè els teus vidres tornin a brillar

Quan hagis aconseguit tots els ingredients, és el moment d'aplicar el truc. Segueix els passos següents i obtindràs un resultat sorprenent.

Foto d'una dona netejant un vidre amb una baieta.
Canvia els productes de neteja per una mescla casolana per aconseguir l'efecte desitjat. | Getty Images
 

1. Comença netejant el vidre

Abans de posar fil a l'agulla per preparar la solució casolana, el primer pas consisteix a netejar els teus vidres. Sobretot, si tenen una gran quantitat de brutícia o fang.

Per fer-ho, fes servir una baieta seca i desfés-te de qualsevol resta de terra. Després, passa una baieta humida i, de nou, un drap net i sec per finalitzar. D'aquesta manera, deixaràs la superfície llesta per començar la feina.

2. Prepara la mescla casolana

Quan tinguis la superfície neta de terra, brutícia o de qualsevol resta de pols, és el moment de crear la solució casolana que t'estalviarà molts problemes. A més, és molt econòmica i efectiva.

Per fer-ho, fes servir una tassa d'aigua, una d'alcohol de neteja i mitja tassa de vinagre blanc. Barreja bé aquests tres ingredients i aconseguiràs un potent netejavidres, barat i eficaç, que et servirà per netejar més d'una vegada.

3. Aplica i estén la barreja

A l'hora d'aplicar-ho, pots fer-ho introduint la barreja dins d'un polvoritzador. D'aquesta manera, el netejavidres casolà s'estendrà per tot el vidre que necessitis netejar.

Foto d'una persona netejant un vidre.
Amb aigua, alcohol i vinagre, els vidres quedaran impol·luts. | Getty Images
 

Després, estén la barreja amb una baieta de microfibra, assegurant-te de fregar tota la superfície. Has d'evitar que s'enganxin els borrissols, per la qual cosa no has de fer servir qualsevol drap que tinguis a casa. Després d'això, els teus vidres quedaran impol·luts i ni tan sols els hauràs de repassar.

El truc definitiu perquè quedin impol·luts

En lloc de la baieta de microfibra, també pots fer servir paper de diari. Aquest material t'ajudarà a desfer-te de la brutícia amb més facilitat. A més, t'asseguraràs que no quedi cap resta de borrissol a la superfície.

Quan tinguis el vidre net i sec, pots tornar a passar un drap sec. Tot i això, aquest pas és només optatiu, ja que no quedaran taques després d'aplicar la barreja.

A més de netejar els vidres de qualsevol finestra o porta de casa teva, també pots fer servir aquesta barreja casolana per aplicar-la als vidres del teu cotxe.

En qualsevol cas, els resultats que obtindràs amb aquest truc, econòmic i efectiu, seran els millors que hagis aconseguit mai. El millor de tot és que no hauràs de comprar productes específics per aconseguir-ho.