Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge foto establiment Mercadona amb perfum com tu

El millor clon del perfum Amor Amor de Cacharel és a Mercadona per només 7 €

Si t'agraden els perfums de luxe, però no et ve de gust arruïnar-te comprant-los, a Mercadona tenen molts clons com el d'Amor Amor de Cacharel

A Mercadona podem trobar molt bones colònies a preus força bons. Algunes són edicions limitades, altres simplement es venen com a rosquilles pel seu bon aroma. N'hi ha d'altres que, se semblen molt a altres perfums de luxe, es fan virals i al final es venen un munt.

I això és justament el que passa amb un dels perfums més venuts de Mercadona. Un que s'assembla molt al perfum de luxe Amor Amor de Cacharel, amb la diferència que el low cost només costa 7 €, i el de luxe costa uns 60 € els 100 ml.

Dues imatges d'unes colònies, una de Mercadona, de la gamma Com Tu, de nom Amor, i una altra de Cacharel, Amor Amor
El perfum de Mercadona és molt semblant al de la marca Cacharel, fins i tot en nom seu | Mercadona, Amazon, Getty Images Signature

Perfum Como tú de Mercadona és el clon d'Amor Amor de Cacharel

Sota la marca Como Tú a Mercadona venen diversos perfums. En concret, el que més s'assembla a Cacharel és el que podem llegir a la caixa "comoelamorwoman". És fàcil de reconèixer perquè igual que el d'Amor Amor, és de color vermell i, per tant, ja només amb l'envàs ens donen una pista del que ens podem trobar.

Envàs de color vermell comotu de Mercadona
Fes-te amb ella per només 7 euros | catalunyadiari.com

Aquesta és una fragància que combina l'aroma d'aranja i fruits vermells que donen lloc a una colònia fresca i juvenil. El seu aroma és dolç, amb notes fruitals que t'emboliquen i està pensada majoritàriament per fer-la servir els dies de primavera i estiu.

És ideal per fer-la servir cada dia, encara que no perdura gaire, per la qual cosa tocarà reposar al llarg del dia. Aquest deu ser una de les grans diferències amb el perfum de Cacharel.

perfum com el teu amor de 100 ml a prestatge de Mercadona
Corre a Mercadona! | catalunyadiari.com

Aquesta és una colònia que està fixa al lineal de Mercadona, encara que de vegades com Nadal o Sant Valentí solen treure packs més especials per regalar. Quan passen aquestes dates podem trobar l'envàs individual. Aquest té una mida de 100 ml pel que és força gran i assequible.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.