Lidl té l'oli d'oliva espanyol premiat com el millor del món

Aquest producte ha guanyat una medalla d'or en la competició d'olis més prestigiosa del món

Fotografia d'un Lidl a Berlín, maig de 2017
Lidl torna a destacar amb un dels seus productes | Lidl

Lidl és conegut per oferir productes de molt bona qualitat a un preu increïble, i els quals han guanyat en diverses ocasions premis. Doncs ara, un oli d'oliva de Lidl ha guanyat una medalla d'or en el certamen d'olis amb més prestigi del món. Es tracta de l'oli Olisone d'oliva verge extra i selecció Almàssera.

Com ja es coneix, l'oli d'oliva és un producte indispensable en la nostra dieta mediterrània. Molts l'anomenen com l'or líquid, gràcies a la seva gran quantitat de beneficis. Els olis de Lidl destaquen per ser d'origen nacional i, a més, la cadena alemanya ofereix una gran varietat: intens, suau, verge, verge extra i verge extra ecològic. Sense oblidar que també disposen de diferents envasos, formats i mides.

Gamma d'olis provada pel millor tastador d'olis del món

La gamma Olisone de Lidl, segons indica la cadena a la seva pàgina web, està tastada per Andrés Rivadeneyra, «considerat el millor tastador d'olis d'oliva del món». Rivadeneyra «és assessor i expert en el desenvolupament d'olis de marca Olisone de Lidl», i potser d'aquí ve el seu gran èxit amb el producte.

Doncs bé, l'Oli d'Oliva Verge Extra Selecció d'Almàssera ha aconseguit la medalla d'Or en la NYIOOC World Olive Oil Competition de Nova York. Es tracta del concurs més gran i prestigiós pel que fa a qualitat d'olis d'oliva. Anualment, autoritza una llista dels olis guanyadors, que es troben arreu del món.

Aquest Oli d'Oliva Verge Extra Selecció d'Almazara està elaborat amb «les millors olives, que seleccionem a mà dels nostres arbres, situats a les muntanyes de Subbética (Còrdova)». Segons indiquen, aquest oli és perfecte per a una gran varietat d'usos gràcies al seu sabor. A més, també ha destacat en la competició per ser un dels olis amb el preu més econòmic, comparat amb els seus competidors.

Entre molts beneficis, l'oli d'oliva té propietats antibacterianes, millora la nostra salut intestinal i les nostres funcions cognitives, així com preveu la diabetis tipus II i l'artritis. Sens dubte, és un element clau per portar una dieta i un estil de vida saludable.

Altres productes premiats

Com hem dit, Lidl és experta en tenir productes que destaquen per alguna de les seves característiques. Un d'ells és el formatge d'ovella curat amb tòfona, elaborat a Albacete, i que va guanyar la medalla de plata al 'World Cheese Award' l'any 2019.

Per la seva banda, les anxoves del Cantàbric Deluxe de Lidl i els espàrrecs de Navarra són productes amb una gran qualitat i, a més, a un bon preu. Aquests formen part de la secció 'Deluxe' de la cadena alemanya. Pel que fa a cosmètica, la crema Cent Q10 de Lidl també es va guanyar un lloc entre el rànquing de l'OCU , fa alguns anys.

Sens dubte, la cadena alemanya ha sabut fer-se un lloc entre els cors dels consumidors —i de les competicions—, portant a la pràctica el seu lema «millor preu i qualitat».


Comentaris

envia el comentari