BonÁrea en una imatge d'arxiu

Avís de l'OCU: el millor supermercat de tot Espanya per comprar carn és català

Una anàlisi ha posicionat aquest conegut supermercat a la millor posició pel que fa a la venda de carn

La carn és un dels pals de paller del nostre dia a dia. És vital i important. Tenir-ne a la nevera és tot un must i el passat gener l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) va dur a terme un estudi on explicava quins eren els millors supermercats de l'Estat per comprar-hi la carn. I, oh sorpresa!, el millor supermercat de tot Espanya per comprar carn és català.

Quin és el millor supermercat per comprar carn?

Basant-nos en el nombre de clients que compren carn, hi ha un clar guanyador al rànquing elaborat per l'OCU. El primer lloc se l'ha endut BonÀrea amb 84 punts, el percentatge més alt de l'escala amb diferència. Tot i això, en segona posició trobem Ahorramás, amb un total de 65 punts.

L'anàlisi demostra, una vegada més, que no tots els productes han de tenir la mateixa puntuació. Un exemple clar el trobem a BonÀrea, que mentre és el milor pel que fa a la venda de carn, es troba en última posició si observem la quantitat de pa que ven.

Supermercat català BonÀrea
BonÀrea porta el palmell d'or en tractar-se de carn. | BonÀrea

La cerca del millor supermercat

Després d'aquest tipus de rànquings, és freqüent preguntar-se quin supermercat s'emporta la primera posició com el millor d'Espanya. Per això, l'OCU també té resposta. El seu estudi es va centrar en l'opinió de més de 5.000 consumidors, els quals van seguir una guia que facilita el reconeixement del nivell de satisfacció per part seva.

I després d'haver estudiat més de 33 supermercats, s'ha tingut constància que els establiments que més triomfen entre els usuaris són aquells considerats regionals, com recull el mitjà 20 Minutos. Tenint en compte factors com la proximitat, neteja, preus o atenció personal, hi ha 2 supermercats que semblen triomfar. Es tracta d'Esclat i Bonpreu. Tots dos encapçalen la llista amb una puntuació de 84 punts.

Al costat oposat, trobem Spar, CondisDia. Els clients els van donar la puntuació de satisfacció més baixa: entre 69 i 71 punts, les quals tampoc podrien considerar-se com a 'dolentes'.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!