'MAX Colchon'

Els millors capçals de llit per als més petits: personalitza’ls al teu gust

Els millors capçals infantils els tenen a 'Maxcolchon'.

S'apropa l'estiu i a tots ens agrada adaptar les nostres habitacions a una de les estacions més esperades de l'any. La calor, el sol i el bon temps, demanen colors més vius i alegres que vagin en concordança amb el nostre estat d'ànim. 

Encara més quan tenim petits i petites a casa, ja que en època de vacances els costa més descansar per l'emoció que això suposa. D'aquesta manera, tenir un dormitori decorat al seu gust els farà dormir més còmodament i això és sinònim de benestar.

I no només per l'arribada de l'estiu, sinó que els infants, encara que ens agradaria que no fos tan ràpid, creixen i per conseqüència els seus gustos van canviant a mesura que van descobrint tot allò que els envolta. Fet que incrementa la necessitat d'adaptar les seves habitacions per tal que es trobin més còmodes.

El capçal del llit: La part més important d'un dormitori

Quan som petits, la nostra habitació és l'estança més important del domicili familiar. És el nostre santuari i on passem gran part del nostre temps.

La zona més rellevant d'un dormitori és el llit, sobretot per la canalla, perquè no només hi dormen. Al llit, descansen, juguen o simplement s'hi estiren i deixen volar la seva imaginació fins a mons insòlits.

Per aquest motiu és essencial tenir un bon capçal i que, a més a més, estigui decorat al seu gust. Que sigui personal, únic i irrepetible. En definitiva, que denoti personalitat per totes bandes. 

I si existís la manera d'escollir al detall com vull que sigui el capçal del meu fill o filla? O encara millor! I si el poden escollir ells mateixos en funció del que més els hi agrada? Si us esteu fent aquestes preguntes esteu d'enhorabona, perquè gràcies a 'Maxcolchon', ara podeu personalitzar els capçals infantils i que tinguin un estil únic.

Capçal llit.
Hi ha moltíssimes combinacions que s'adapten al teu gust. | Maxcolchon

'Maxcolchon' té combinacions infinites

El primer element que veiem quan entrem en una habitació és el capçal del llit, ja que en ocupar un lloc privilegiat és l'objecte que crida més l'atenció. Només veure'l, ja ens podem imaginar quin estil transmet l'habitació infantil. 

A més, canviant només el capçal, ja sembla un dormitori totalment nou, sense l'obligació de renovar la resta de mobles. Fet que s'agraeix, especialment per a la butxaca, ja que no és necessària una gran inversió de diners per gaudir d'una renovada habitació per als nostres fills i filles.

'Maxcolchon' disposa de mil i una combinacions que ben segur s'ajustaran al que esteu buscant i, a més, posa a la vostra disposició tot un seguit d'idees per ajudar-vos i guiar-vos en tot el procés.

L'opció més econòmica i creativa és realitzar un capçal pintat, encara que tots sabem que la fusta mai passa de moda i queda molt maca estèticament. 

Però si busqueu que el vostre capçal sigui molt durador, la millor alternativa són els capçals de forja. Encara que els més còmodes i segurs davant de possibles cops al cap són els entapissats.

Ja ho veieu, hi ha moltíssimes opcions i alternatives, així que no perdeu l'oportunitat i escolliu el capçal que més us agradi i s'adapti a les necessitats dels vostres fills.