Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista exterior d'una botiga de la cadena Family Cash

Ni Lidl gosa rebaixar tant: les 5 millors ofertes del supermercat que tant ha crescut

Estalvia diners comprant en grans quantitats

Hi ha moltes maneres de poder estalviar. Moltes vegades t'hem parlat des d'aquest mitjà de les ofertes, descomptes i promocions que ofereixen les diferents cadenes. A més, t'hem avisat quan alguns productes concrets han tingut un preu realment econòmic.

Però, hi ha moltes altres opcions per poder pagar menys a l'hora de fer la compra, sobretot quan cal fer compres grans. En aquest sentit, els supermercats pensats per a aquest tipus de compres estan disponibles únicament per a majoristes.

Et podem parlar de Makro, present a tot Espanya, o de les botigues Top Cash que tenen especial presència al nord. En tots dos casos, cal una targeta per poder comprar a l'establiment. Aquesta no la pot aconseguir tothom.

Fa no tant et parlàvem de la cadena de supermercats Family Cash. Han estat tota una revolució gràcies als seus preus. Però, també perquè permet que qualsevol persona pugui estalviar comprant productes en formats grans. És perfecte per a famílies grans o per a certs articles que es consumeixen molt.

Aquest tipus de productes són el seu senyal d'identitat. Si vas pels passadissos de qualsevol establiment d'aquesta cadena valenciana ho podràs comprovar. Els articles d'alimentació són de grans dimensions, cosa que fa que el preu sigui realment econòmic.

Les millors ofertes que té Family Cash

Aquí et deixarem algunes de les ofertes més interessants que tenen els supermercats Family Cash. Som conscients que en alguns casos farem dentetes a alguns, ja que no són presents a tot el país. Però, no et preocupis perquè es troben en plena expansió i potser aviat aterren a la teva comunitat autònoma.

1. Pastes Gallo

Muntatge amb una botiga de Family Cash de fons i un paquet de tres quilos de pasta gall
El seu preu està en 5,59 euros per envàs, | España Diario TIPS

La pasta és un dels aliments bàsics que es tenen a casa, a més de ser molt socorreguda. Per això mateix, en el cas que siguem molts, poder comprar-la al millor preu es converteix en una opció que interessa molt. Veuràs que hi ha una àmplia varietat on triar.

Els paquets són ni més ni menys que de 3 quilos. El seu preu està en 5,59 euros per envàs, fet que suposa que el quilo surti a 1,86. Entre les varietats que podem aconseguir a aquest preu hi ha la fideuà o els fideus de sopa.

2. Sucs de sabors

Muntatge amb una botiga de Family Cash de fons i els batuts de la marca Kuyx
Les ampolles són de tres litres i, a més, cap conté sucres | España Diario TIPS

Aquest refresc sense gas tan desitjable amb la calor també es pot aconseguir a un bon preu i a una mida gegant. Concretament, les ampolles són de tres litres i, a més, cap conté sucres. Per això mateix, és una opció interessant que no és tan perjudicial.

Tenen diversos sabors per triar el que més t'agradi. Els que tenen disponibles són pinya, multifruites, mandarina, fruits vermells i mango. Pots emportar-te'ls a casa per 1,89 euros cadascun. Això fa que el preu del quilo sigui tan sols de 0,63 euros.

3. Kétchup i maionesa

Muntatge amb una botiga de Family Cash de fons i els pots de quetxup i maionesa de les marques Orlando, Chovi i Heinz
Si ets un fanàtic de les salses, aquí les podràs aconseguir al millor preu en grans formats | España Diario TIPS

Si ets un fanàtic de les salses, aquí les podràs aconseguir al millor preu en grans formats. Per exemple, el tomàquet fregit s'usa per a molts àpats i pot ser una opció molt interessant. Pots aconseguir el de la marca Orlando en brics de 2,1 quilos per tan sols 3,99 euros. També tens disponible el Didi, de 2,5 quilos, que surt a 3,49 euros.

Però, no són les úniques. Al prestatge també hi trobem quetxup. Destaquem dues ofertes. D'una banda, el de la marca Choví, que pesa 1,9 quilos i val 3,55 euros. De l'altra, el d'Orlando conté 1,8 quilos i el pots comprar per 4,59 euros. També hi ha maionesa de la marca Heinz que costa 16,39 euros i ve en un pot de 3,6 quilos.

 

4. Olives farcides d'anxova

Muntatge amb una botiga de Family Cash de fons i les olives farcides de la marca Didí
Gràcies al seu envàs d'1,46 quilos mai et faltaran olives a casa | España Diario TIPS

No hi ha aperitiu que es preï en què no estiguin presents les olives. A sobre, ara amb el bon temps és una pràctica que ve de gust molt més. Però, per això, hem d'estar-ne ben proveïts i aquí és on apareixen els grans formats de Family Cash.

Destaquen les de la marca Didi que són olives camamilla farcides d'anxoves. Gràcies al seu envàs d'1,46 quilos mai et faltaran a casa . A més, són molt econòmics. El seu preu és de 2,89 euros, cosa que implica que el quilo només costa 1,98 euros.

5. Llegums en llauna

Muntatge amb una botiga de Family Cash de fons i els pots de llegums i verdura a llauna de la marca Didí
Tres quilos de mongeta fina es venen a 3,49 euros | España Diario TIPS

Si abans parlàvem que la pasta era un bàsic del nostre rebost, els llegums no caminen gaire lluny. Per això mateix, també podem comprar-les en gran format als establiments de Family Cash. Bé, millor dit, en format gegant, perquè les llaunes tenen una gran mida.

Tornant a la marca valenciana Didi, trobem tres quilos de mongeta fina que es venen a 3,49 euros. En cas que prefereixis mongeta tendra, aquesta té un preu de 3,49 euros i porta 2,5 quilos de producte . La mateixa quantitat ve a les llaunes de llenties que costen 2,99 euros.