Cartell exterior de la botiga Mercadona

Per només 2 € trobaràs l'esprai de Mercadona que deixa els teus cabells nets i suaus

Amb ell aconseguiràs un dels pentinats tendència de la temporada

Les tendències als cabells fan que els productes s'hi encaminin. Per això mateix, veiem als diferents supermercats articles que ens ajuden a aconseguir els 'looks' més desitjats. Podrem obtenir el mateix efecte que les celebritats llueixen a les catifes vermelles.

Un dels que més en tendència trobem avui dia és el 'clean look'. Recórrer-hi és donar una imatge fresca i de neteja. És perfecte per a l'estiu, ja que combina perfectament amb les peces de roba que s'utilitzen en aquesta època de l'any. A més a més, amb poc esforç, tindràs un pentinat perfecte.

El més característic és la seva naturalitat. Semblarà que t'acabes de rentar els cabells quan en veritat el que estem fent és espaiar les rentades de cabell durant més dies. El teu pentinat quedarà polit i elegant. I el més important, fent servir un únic producte.

Sí, tal com ho acabes de llegir. Amb un únic producte podràs aconseguir aquest 'look' tan desitjat. Per aconseguir-ho només has d'acudir al teu Mercadona més proper. Hi trobaràs l'aigua de pentinat que s'ha colat entre els articles més venuts de la cadena.

Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior
Amb aquest producte de Mercadona podràs fer-te els teus millors pentinats recollits. | Mercadona

Una aigua de pentinat apta per a tots els cabells

Si hi ha alguna cosa que es pot ressaltar d'aquesta aigua de pentinat Aqua Styling de Deliplus fixació 1 ProFix, és que pot usar-te per a qualsevol tipus de cabells. No t'hauràs de preocupar que pugui tenir algun efecte secundari, només de tenir-lo sempre a casa quan el necessitis.

Pots trobar-lo a les prestatgeries de la secció de perfumeria. Allà estarà col·locat sobre una etiqueta on s'informa del seu preu. Només costa 2,10 euros. Un preu econòmic si tenim en compte tot el que podem aconseguir fent-lo servir.

Com ja t'hem dit, és perfecte per quan vols espaiar la rentada dels cabells. D'aquesta manera, podràs pentinar-te'ls fàcilment aconseguint un resultat polit i d'aspecte net. Principalment, està enfocat per a recollits, però també poden fer-lo servir els homes per fixar el seu pentinat.

Amb els cabells recollits, aconseguiràs més comoditat en aquesta època de l'any. La calor fa que les cabelleres, per molt lluïdes que quedin, no sempre siguin la millor opció. De vegades, pot fer que ens aporti una calor de més a la zona del clatell que no és agradable quan la temperatura és alta.

Muntatge del producte esprai de Mercadona damunt de carrets desenfocats
Aquest producte es pot utilitzar en qualsevol tipus de cabells. | España Diario TIPS, Mercadona

Així es fa servir l'Aqua Styling de Deliplus

La manera de fer servir aquest producte dependrà del tipus de cabells que tinguis. D'una banda, en cas que els tinguis llargs, n'hi haurà prou que els polvoritzis i pentinis com de costum. Veuràs com queda de polit el recollit.

D'altra banda, hi ha els que tenen els cabells més difícils de domar. En aquest grup inclouríem la gent amb aquests flocs curts que creixen a la part davantera. També es podria incloure les que tenen els cabells arrissats i no sempre poden domar tots els seus caragols. En tots dos casos es procedeix igual.

En primer lloc, caldrà pentinar-se els cabells, prèviament polvoritzats, i fer-nos el recollit que vulguem. Després, amb un raspall de dents de puntes fines pentinarem les zones més rebels. D'aquesta manera, tindrem els cabells controlats i el nostre pentinat semblarà més polit.

En el cas dels homes, n'hi haurà prou amb polvoritzar els cabells i després pentinar com de costum. D'aquesta manera, quedarà amb un efecte mullat. A més a més, tindrà una fixació que no dona aspecte de greixós.

En qualsevol cas, hem d'anar amb compte de no tacar la roba que portem posada. Si alguna de les polvoritzacions cau a la peça, potser queden taques. Així mateix, cal procurar que no ens entri als ulls.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!