Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga de Mercadona i cercle vermell amb pot de gel refrescant mentol per a cames cansades

Si notes les cames cansades, Mercadona té el que busques: el gel refrescant ideal

Mercadona llança un gel amb efecte mentol perfecte per alleujar la tensió muscular i pesadesa de les cames

A Mercadona trobem tota mena de cosmètics que ens fan la vida més fàcil, uns amb més encert que uns altres. Ara bé, al capdavall, es distingeix de la seva competència perquè és el supermercat que té més novetats.

Trobem un producte que és perfecte per alleujar les cames quan les notis esgotades. Tant els creadors d'aquest article com els consumidors han descobert que és ideal per a quan estàs molt de temps dempeus o, per exemple, si algun dia has fet molt d'exercici.

El gel refrescant mentol de Deliplus

És un producte que està formulat amb una base d'aigua combinada amb alcohol desnaturalitzat, que és un conservant que normalment podem trobar en els gels antibacterians i desinfectants.

També disposa d'alcohol cetearílic, un emol·lient lleuger que millora la fluïdesa de les emulsions i té propietats d'impermeabilització per condicionar la pell i els cabells.

Muntatge amb botiga Mercadona de fons i pot de gel refrescant mentol per a cames cansades
Aconsegueix un pot de gel refrescant per menys de 3 € | Mercadona

Un altre dels seus ingredients addicionals és el ciclopentasiloxà, es tracta d'una silicona que actua com a solvent volàtil i no resseca la pell. La parafina líquida, que és un oli mineral derivat del petroli i el carbó, ens proporciona hidratació i elasticitat.

També el propilenglicol, que és un compost amb capacitat hidratant i lubricant molt utilitzat a la indústria cosmètica. I per descomptat, destaca la vitamina E, que serà l'encarregada de protegir la pell sensible i evitar danys.

Però també compta amb acrilat de sodi, que és un compost que pot generar dermatitis, per la qual cosa amb aquest hauríem de tenir una mica de cura. I encara que té més compostos, són en petites quantitats i menys importants.

Com es fa servir aquest gel per a cames cansades de Deliplus?

Hem de tenir en compte que aquest gel de Mercadona es ven en format dispensador, amb què ens en posarem a la mà i anirem fent suaus massatges circulars sobre les cames, des dels turmells fins a les cuixes.

Es pot utilitzar a qualsevol lloc, de manera que, si ets de cames molt cansades, podràs portar-lo a la motxilla o bossa. Tot i això, el més còmode és aplicar-lo després de dutxar-nos, que és quan estem més relaxats.

La textura és molt lleugera i agradable. El gel s'estén molt bé tant per les cames com per la resta del cos, deixa una sensació de frescor i alleugeriment immediat. Una cosa que m'agrada molt és que, com que s'absorbeix tan ràpidament, ens podem posar la roba immediatament i no hem d'esperar gaire.

I encara que ha estat un producte creat per a les cames, a l'estiu quan fa una calor horrible, si l'apliques per tot el cos, la sensació de frescor és ideal per passar una bona estona relaxant i fresca. L'únic que cal tenir en compte és que no s'ha d'aplicar sobre ferides, ja que podria causar al·lèrgies i irritacions.

El que més t'agradarà és el preu, ja que el cost del gel refrescant per a cames de Mercadona en format dispensador és de 2,50 € l'envàs de 300 ml.

Preus i ofertes actualitzats el dia 07/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.