Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Lidl obrirà una botiga amb 18 nous llocs de feina al Vallès Occidental

La cadena ha invertit més de 3 milions d'euros en aquest projecte

La cadena alemanya de supermercats Lidl obrirà les portes aquest dijous del seu primer establiment a Montcada i Reixac (Vallès Occidental).

La nova botiga comptarà amb una superfície de 1.300 metres quadrats i un total de 120 places de pàrquing, el que farà que centenars de clients puguin anar a comprar amb totes les mesures possibles i respectant la distància. L’establiment estarà situat on abans lluita la fàbrica Aismalibar, concretament al número 1 del Carrer Indústria. En total, la cadena alemanya ha invertit 3,6 milions d’euros en la construcció d’aquesta nova botiga a Catalunya.

La nova obertura suposarà la creació de 18 nous llocs de feina per una plantilla total de 35 persones. Amb aquest, Lidl ja té 110 supermercats a Catalunya que donen feina a 3.500 persones i facturen uns 1.000 milions d'euros anuals.

Lidl continua apostant per Catalunya

El nou supermercat reforça l'aposta de Lidl per Montcada i Reixac on disposa d'un magatzem logístic per servir els punts de venda a Catalunya i les oficines centrals on coordina la seva activitat al conjunt de l'Estat. En total, la cadena alemanya dóna feina a més de 1.000 persones al municipi.

L'última gran inversió de Lidl a Catalunya va tenir lloc a finals de setembre d’aquest any. En aquella ocasió, la cadena obria la seva primera botiga a Molins de Rei (Baix Llobregat), convertint-se també en el primer establiment a oferir plats preparats calents.

En un moment on els confinaments i les restriccions varien setmanalment, els supermercats han de posar-se les piles, ja que són un dels pocs comerços que pot romandre obert com a servei essencial. És per això que Lidl va invertir 2,6 milions d’euros a la seva botiga de Molins de Rei, i el resultat no va deixar indiferent ningú: situat al carrer Jacint Verdaguer del municipi, la botiga compta amb 1.300 metres quadrats i 60 places de pàrquing per a tots els seus clients. En aquella ocasió, la botiga tenia una plantilla de 27 treballadors on 12 d’ells serien noves incorporacions.   

Pero Catalunya no ha estat l’única aposta de Lidl. En total, la companyia ha invertit 20 milions d'euros en l'obertura de tres nous supermercats a Madrid, Aragó i Castella i Lleó, que han obert les seves portes durant aquest mes de septiembre després de crear prop de 70 nous llocs de treball sobre una plantilla total de 100 treballadors.