Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mercadona

El nou perfum de Mercadona que fa olor com Chanel i Dior, però només costa 4 euros

El seu preu econòmic és una de les característiques més cridaneres d'aquest perfum.

Mercadonaho ha tornat a fer amb un dels seus perfums. Si fer olor bé és una prioritat per a tu, però no vols haver d'afrontar la compra que requereixen certs perfums, estàs de sort. A la cadena de supermercats més important del nostre país trobaràs la colònia que buscaves.

I és que Mercadonaha llançat un perfum que no passa per desapercebut entre les consumidores. La raó és la similitud de la seva fragància amb alguns perfums de marques reconegudes com Chanel o Dior. I el millor de tot és el preu, perquè només costa 4 euros.

El nou perfum de Mercadona de 4 euros triomfa entre la clientela

Tot i la gran quantitat de perfums disponibles a Mercadona, un s'està començat a configurar com la joia de la corona. Cada cop més popular, sembla que el Eau De Parfum Elixir Lavanda és un dels favorits de les consumidores.

La seva aroma et recordarà a la de perfums de luxe
La seva aroma et recordarà a la de perfums de luxe | Mercadona

Es reconeix fàcilment a qualsevol prestatge, ja que destaca pel seu contingut de color lila i el seu disseny cridaner. A més, la mida d'aquest perfum de Mercadona és ideal perquè el portis sempre amb tu a la bossa i, així, puguis perfumar-te allà on vulguis.

Destaca per la seva elegant fragància, que fusiona la cremositat intensa de les flors blanques amb el poder calmant de la captivadora fragància. Com el seu nom indica, evoca la dolça olor de la lavanda i els seus tons florals.

Les clientes no han pogut evitar notar com és de semblant la seva fragància a la d'altres perfums de luxe. Amb tan sols unes quantes aplicacions, es percep una aroma realment similar a perfums pertanyents a marca com Chanel o Dior.

Un detall destacable d'aquest producte és el preu econòmic. Per tan sols 4 euros, podràs fer-te amb el perfum tant a botigues físiques com al portal online de Mercadona. Apostant per aquest perfum, et podràs estalviar el gran esforç econòmic que suposa la compra d'aquest tipus de perfum o els perfum nínxol.

Com ens hem d'aplicar correctament aquest perfum?

Per gaudir al màxim de la seva fragància, hauràs d'aplicar-te el perfum a zones on l'olor perduri durant més temps: temples, la base del coll i la part interna de nines i colze. Quan ho hagis aplicat, hauràs d'esperar durant 15 minuts fins a poder percebre l'olor definitiva a la teva pell.

Altres perfums de Mercadona que arrasen a les botigues

Mercadona té diferents opcions per triar si t'interessa comprar un perfum. Una és l'Ikiru, amb una fragància molt elegant i fresca. El seu nom, que significa 'vida' en japonès, ja evoca tot un món de sensacions i sentiments. Del seu aroma destaquen els tons florals que es poden percebre.

Podràs fer-te amb qualsevol de les dues versions
Podràs fer-te amb qualsevol de les dues versions | Mercadona

Si les teves flors preferides són els lliris o les roses, aquest perfum de Mercadonaserà una aposta molt segura. A això se li suma la presència de notes aquàtiques com la del meló i el préssec. La seva dolçor és imprescindible per a aquelles persones que vulguin olorar sempre a net.

A diferència de l'anterior, l'Ikiru té una versió masculina i una altra de femenina, tots dos al mateix preu. En cas d'optar per l'Ikiru per a homes, notaràs que en la seva olor destaca la presència dels cítrics.

De forma superficial, també pots percebre una barreja entre taronja, síndria i meló. A més, es reconeix un fons intens i elegant que respon a la presència de la fusta i el musk.

L'Ikiru en tots dos té un efecte tan durador sobre la pell, que no hauràs d'estar preocupat sobre l'aroma que desprens. El seu disseny és molt sobri i elegant, per la qual cosa et podràs fer amb un perfum de 100 ml amb aspecte minimalista. Perquè no hi hagi confusions entre els clients, l'Ikiru Homme té la tapa de color marró i l'Ikiru Femme la té de color marró molt clar.