Vista nocturna d'una botiga Lidl

El nou producte de Lidl per a tots aquells que odien planxar: s'esgota a Catalunya

Lidl sempre sorprèn amb productes molt originals i útils

Lidl destaca per posar a l'abast de tots els seus clients productes molt útils i originals. La cadena de supermercats alemanya fa temps que va deixar de ser un lloc on fer simplement la compra setmanal o diària de productes. Avui dia, són molts els que s'apropen a les seves botigues específicament per fer alguna compra en la seva secció de basar.

Es tracta d'una peculiaritat que no han aconseguit emular altres cadenes, malgrat que ho han intentat. Aquí tenim l'exemple d'Aldi, que sol portar setmanalment productes de basar a les seves botigues, sense tenir el mateix èxit. Més recentment, Carrefour també s'ha sumat a aquesta moda de compra ràpida i barata de basar, incorporant una secció similar als seus hipermercats.

La novetat de Lidl que s'esgota ràpidament i val menys del que creus

Amb l'arribada de l'esperada primavera, un dels problemes més comuns són aquells llargs dies de pluja, en els quals rentar la roba es torna un infern. La humitat, la falta d'espai i aquesta peculiar olor que adquireix la roba els dies plujosos no agraden a ningú. I a Lidl són molt conscients d'aquest problema, més tractant-se d'una marca fundada a Alemanya, on és habitual que plogui.

Amb la idea d'estalviar-nos una mica de temps, la cadena de supermercats ha decidit sorprendre amb un producte molt original. Si hi ha alguna cosa que odien la majoria dels mortals és planxar. No surt bé, és molt difícil deixar els marges ben fets i, a més, sempre hi ha el perill de cremar la roba que més ens agrada.

Tanmateix, amb el nou producte de Lidl tot això té solució. Els clients podran trobar un raspall de planxat de vapor que deixarà la roba com a acabada de sortir de la tintoreria.

Raspall de planxat de Lidl
Aquest producte de Lidl és ideal per les persones que tenen poc temps per planxar | LIDL

Aquest útil aparell compta amb una placa calefactora revestida de ceràmica, que permet obtenir un allisat suau i permanent a qualsevol peça. A més, també permet triar fins a dues configuracions a través de la pantalla LCD: ECO o Normal.

El revolucionari raspall de planxat de vapor de Lidl

El raspall de planxat de vapor de la cadena de supermercats alemanya funciona gràcies a una potent bomba elèctrica, que expulsa vapor a altes temperatures. Un mecanisme simple, però molt efectiu per allisar ràpidament i deixar la roba ben suau. A més, gràcies a la seva funció antidegoteig, pots anar oblidant-te de les taques d'aigua que solen aparèixer durant la planxa.

El raspall té un dipòsit d'aigua extraïble, amb capacitat per emmagatzemar fins a 230 mil·lilitres de líquid. Això permet una fase de planxa llarga, i una sortida constant i ininterrompuda de vapor. El raspall, que va connectat a la xarxa elèctrica com qualsevol electrodomèstic, pot planxar tant de forma vertical com horitzontal.

Exterior d'un establiment de Lidl
Lidl sempre sorprèn amb productes molt útils per la llar | Agència

Val la pena esmentar que l'aparell ve amb alguns accessoris perquè el planxat quedi amb un acabat professional. En concret, a la seva caixa trobarem el capçal de raspall per allisar els teixits més gruixuts, però això no és tot. També té un accessori fi per a les peces més delicades i per eliminar la pols, a més d'una tassa per emplenar el dipòsit fàcilment.

Finalment, no podem ignorar la mida relativament reduïda d'aquest producte de Lidl: 13 x 28 x 12 centímetres. A més, la longitud total del cable és de 2,5 metres, i pesa menys d'un quilo (0,93 kg en total). Aquest producte compta amb una garantia de fins a dos anys, fet habitual en molts productes de Lidl, i està disponible per tan sols 36,99 euros.