Carbó, àloe vera i gingebre, els nous exitosos sabors dels sucs de Mercadona

Aquestes begudes amb «superaliments» estaran disponibles en els supermercats de tot l'Estat a partir de novembre

Imagen de archivo de un rótulo de la cadena de supermercados Mercadona
Imatge d'arxiu d'un rètol dels supermercats Mercadona | Cedida

Mercadona continua ampliant la seva oferta en productes d'alimentació. Després de l'anunci del nou catàleg de cervesa, ara acaben de confirmar que els seus nous sucs -els quals rebran el nom de 'Shots'- estaran disponibles a tots els seus supermercats a partir de novembre. Aquestes begudes fetes amb «superaliments» estan tenint un gran èxit en les botigues on ja s'han posat a la venda

Sucs que permeten activar, desintoxicar i depurar l'organisme

Aquestes begudes són uns sucs espremuts amb concentrat de gingebre, àloe vera i carbó activat, produïts pel proveïdor Fruity Line, però que el supermercat valencià ven a través de la seva marca Hacendado. Els 'Shots' permeten, gràcies als seus ingredients, activar, desintoxicar i depurar l'organisme.  

Las 3 variedades de los nuevos zumos 'Shots' de Mercadona
Les 3 varietats dels nous sucs de Mercadona | Xarxes socials

 

Les tres varietats d'aquest producte; el ‘Ginger Active’, el ‘Carbón Detox’ i l'‘Àloe Vera Depur’, es podran comprar per 1,35 euros. D'ençà que es van introduir com a prova en diferents establiments de Madrid, Aragó, Castella la Manxa i la Comunitat Valenciana, aquestes begudes han tingut una gran acollida entre els clients, fet que ha portat a l'empresa de Juan Roig a oferir-los a les 1.627 botigues que té a tot l'Estat.  

Tres productes amb qualitats diferents però amb un mateix format

Els tres nous 'Shots' de Mercadona es comercialitzaran en uns petits envasos de 60 mil·lilitres. La cadena ha decidit oferir aquests sucs en un petit format a causa de la potència dels seus ingredients principals, tot i que aquests vénen acompanyats amb extractes d'altres fruites. Fonts de Mercadona afirmen que es pot diluir el contingut en aigua o altres sucs sense que es perdin els efectes, ja que s'han elaborat en un procés d'espremut en fred que permet mantenir tot el sabor i nutrients de les fruites

Cada producte té unes qualitats pròpies: per exemple, l''Aloe Vera Depur', que té un 50% d'àloe vera combinat amb suc de poma, gerd i remolatxa, és una beguda depurativa. La beguda 'Carbón Detox' conté un 0,1% de carbó activat en pols, a més de suc de poma i aigua de coco, que la fan ideal per desintoxicar l'organisme. Per últim, el 'Ginger Active' és perfecte per evitar marejos i vòmits, gràcies al 10% de suc de gingebre que conté aquest 'Shot', el qual es barreja amb suc de poma i llimona.


Comentaris

envia el comentari