Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga de Mercadona i cercle vermell amb mà subjectant bot de salsa cheddar de Mercadona

La nova salsa de Mercadona que dona un toc 'brutal' a qualsevol menjar

Es tracta d'un condiment molt versàtil que pots afegir als plats sense comprometre la teva salut. Pren nota!

Fran Trainner, reconegut pels seus consells gastronòmics al canal d'Instagram, ha deixat pels núvols un producte de la marca Hacendado. Es tracta de la salsa de cheddar i promet fer un gir deliciós als teus menjars.

Disponible a Mercadona, aquesta ha captat l'atenció dels amants de les salses gràcies a la llista d'ingredients seleccionats amb cura. El formatge, el sèrum de llet, l'aigua, la mantega i les espècies es combinen per crear una experiència gastronòmica única.

Ideal per a carns, peixos o com a amaniment

Fran Trainner ens convida a descobrir el toc brutal d'aquesta salsa, un condiment versàtil que pot elevar qualsevol plat de manera sorprenent. Com? Per exemple, pots incorporar la salsa de cheddar als teus snacks preferits. Ja sigui com a dip per a nachos, patates fregides o vegetals.

A més, pot ser un topping perfecte per a carns a la graella o peixos, atorgant-los una textura cremosa i un sabor irresistiblement deliciós. Si no, sempre pots animar-te a explorar altres opcions, com amaniment per a amanides fresques, o un complement per als teus plats de pasta preferits.

Ja veus que la salsa de cheddar d'Hacendado es presenta com una opció ideal per a aquells que busquen millorar els seus plats quotidians. Tot alhora que gaudeixes amb moderació per mantenir un equilibri saludable. Així que t'atreveixes a incorporar-la a la teva cuina diària? Fes-te amb ella per només 2,35 €!

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.