Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mercadona postres tres xocolates

Les meves noves postres favorites són una novetat a Mercadona: una autèntica perdició

A Mercadona sol haver-hi un gran varietat de postres, entre les quals destaquen les de xocolata

Cada any Mercadona sol incloure novetats a la seva secció de postres. La raó és senzilla i és que, encara que a molta gent li agrada passar-se hores a la cuina, cada vegada més persones opten per comprar les postres i no complicar-se gaire la vida.

El fet de no tenir unes postres casolanes no vol dir que el nostre sopar sigui pitjor. Res més lluny de la realitat, hi ha aliments que estan molt bons. De fet, encara que Mercadona sempre posa el cartell de "Novetat", la veritat és que cada any porta un producte que es ven molt ràpid, els gotets de tres xocolates.

Gotets tres xocolates de Mercadona

El venen en dos formats: en tres xocolates o caramel. Es presenta en una caixa on s'inclouen 3 gotets de vidre que després podem reutilitzar, per fer altres postres o per a xarrups, ja que és de mida petita.

postres tres xocolates amb cullera Mercadona
Una fusió increïble de 3 xocolates! | catalunyadiari.com

Cada gotet conté un 15 % de xocolata amb llet, un 7 % de xocolata blanca i un 2 % de xocolata negra. I també compta amb una capa de cereals petits, que són similars als Choco Krispies, però en versió tova. Això vol dir que són unes postres molt dolces.

El que m'ha cridat l'atenció és que conté una mica d'alcohol, poca cosa, només un 1 %, però això pot ser un inconvenient per a moltes persones. Els gotets tenen una tapa transparent, que és ideal per protegir-los fins que ens els mengem.

Pel que fa al seu sabor, la veritat és que estan boníssims. Són tipus mousse de xocolata, però més intensa, es desfan molt ràpidament a la boca i et menjaràs un gotet de cop perquè és molt petit (60 grams), Això sí, probablement et quedaràs amb ganes de més.

Informació nutricional


Valors mitjans

Per 100 g

Per unitat (60 g)

Valor energètic1663 Kj/399 kcal1005 kJ/241 kcal
Greixos/lípids

dels quals saturats
23,3 g

14,4 g
14 g

9 g
Hidrats de carboni

dels quals sucres
41,2 g

32,6 g
25 g

20 g
Fibra alimentària1,3 g1 g
Proteïnes3,4 g2 g
Sal0,47 g0,28 g

Aquests gotets de tres xocolates de Mercadona, clarament són per gaudir-ne i oblidar-nos de la dieta. Però, si t'interessa, has de saber que contenen 241 kcal, aportant 20 grams de sucre i 2 grams de proteïnes. El seu preu és de 2,80 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.