Cepsa

La novetat que ha anunciat Cepsa i que beneficia fins i tot els qui no condueixen

Aquesta novetat serà molt ben rebuda per tota la clientela

Cepsa és una de les companyies més importants del panorama actual. Això fa que totes les seves novetats siguin interessants per als seus milions de clients. Sobretot, si contribueixen a facilitar-los el dia a dia.

Tot i que la marca és una de les més usades pels conductors, amb aquesta nova iniciativa pretenen assolir també un altre tipus de públic objectiu. És a dir, també es dirigeixen als que no tenen carnet de conduir ni vehicle.

Gràcies a això, des de l'empresa pretenen augmentar la facturació amb l'oferta de noves solucions a consumidors de tota mena. Encara que no condueixis, de segur que aquesta novetat de Cepsa et resulta molt interessant.

Aquesta és la novetat de Cepsa

Des de Cepsa han decidit llançar un nou 'Marketplace' que pretén convertir-se en líder del sector. Es tracta d'una nova botiga en línia a la qual poden accedir tots els clients del seu programa «Perquè tu tornes».

Dins la mateixa podran trobar una selecció específica de productes oferts a Amazon Business. Gràcies a aquesta iniciativa, des de Cepsa aconsegueixen crear una botiga pionera al nostre país exclusiva tan sols per als membres del seu programa de fidelització.

Què és Amazon Business?

Abans de saber més sobre la botiga en línia de Cepsa, cal conèixer què és Amazon Business. És una solució de compres global que ja utilitzen més de cinc milions de clients, en aquest cas, empreses.

Cal recordar que l'experiència de compra a Amazon en l'àmbit particular és una de les més ben valorades del mercat. Per això, des de la companyia pretenen adaptar aquesta experiència a les empreses i aconseguir augmentar la facturació a un projecte d'ajuda mútua.

Carro de la compra en miniatura i un ordinador portàtil al darrere
La nova tenda de Cepsa en línia ofereix més de 600 articles. | Getty Images

Així serà la nova botiga en línia de Cepsa

La nova botiga en línia de Cepsa ja està disponible i accedir-hi és tan senzill com ficar-se a la seva pàgina web: www.tiendacepsa.com. A més, cal tenir en compte que a l'interior s'hi poden trobar 600 referències que procedeixen de manera directa d'Amazon. Totes elles podran ser adquirides pels clients del programa de fidelització «Perquè tu tornes».

A l'hora de pagar, els clients ho podran fer a través dels punts del programa. No obstant això, també es podrà abonar l'import que correspongui en euros o amb els dos mètodes de pagament disponibles.

Amb aquesta àmplia varietat de productes, Cepsa pretén duplicar les referències amb què comptava fins ara. El seu objectiu principal, per altra banda, és arribar a oferir 1.500 opcions el pròxim any. A més, inclouran una secció d'articles sostenibles.

Comandes amb beneficis

Les comandes que es duguin a terme des d'aquesta botiga en línia de Cepsa es beneficiaran del programa Amazon Business Prime. És a dir, arribaran molt més ràpid al domicili del client (dos o tres dies com a màxim). Això suposa un gran avantatge i millora l'experiència del client. A més, també es posiciona com a una de les formes de servei més innovadores dins d'aquest sector.

Què diu el director de la botiga sobre la novetat de Cepsa?

El director de New Commerce de Cepsa, José Domínguez, no ha volgut passar per alt aquesta novetat. Sobre la nova botiga ha indicat que: «Mitjançant aquest nou 'marketplace' avancem en la transformació de l'experiència de client, un dels objectius que ens hem fixat en la nostra nova estratègia 'Positive Motion': ser més àgils i oferir una àmplia varietat d'articles».

A més, afegeix que la web és: «Senzilla i adaptada a les necessitats dels nostres clients. Tot això és possible gràcies a la tecnologia i la capacitat logística d'Amazon Business, que ens permet millorar el servei de lliurament als nostres clients».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp